Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

A bútorszállítással kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat!

koltoztetes-vigpack_hu_20200116

Manapság nagyon sokan vásárolnak az interneten keresztül, magánkézből bútorokat, ugyanis így igazi kincsekre lehet lelni. Egyesek szinte folyamatosan bővítenék otthonukat egyedi darabokkal, azonban ezt gyakran megakadályozza az, hogy nincs kire bízni a szállítást. Sok esetben csak nagy szervezések árán lehet elhozni egy-egy bútort, ez pedig jelentős időt és energiát emészt fel, ráadásul ilyenkor megvan az esély arra, hogy végül a több napos várakozás alatt másé lesz a kinézett berendezés. Amennyiben Ön nem szeretne lemaradni a jó üzletekről, és hosszú távra szeretne megbízható csapatot találni a bútorszállításhoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A bútorszállításban ránk folyamatosan számíthat, ennek köszönhetően megszűnnek a korlátok a vásárlással kapcsolatban. Amikor lát egy jó lehetőséget, csak keresnie kell bennünket, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk a rendelkezésére állni. A bútorszállítással kapcsolatban megbízható szolgáltatást biztosítunk, a portékát sérülésmentesen visszük otthonába, legyen szó lapra szerelt bútorról vagy antik berendezésről. Reális áron, átlátható fix tarifával dolgozunk.

A bútorszállítás velünk többé nem okozhat gondot, és nem maradhat le a jó üzletekről! Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és kérje segítségünket a szállításban!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.