Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Költöztetés károk nélkül!

költöztetés

költöztetéssel kapcsolatban minden ügyfélnek megvannak a saját elvárásai, de abban mindenki egyetért, hogy a bútorok, tárgyak épsége elsődleges szempont. A pakolás és a szállítás is rejt magában kockázatot, a költöztetés ideje alatt megkarcolódhat, eltörhet, tönkremehet az ügyfél holmija, de csak akkor, ha a költöztető cég nem készül fel megfelelően a megrendelésre.

A mi cégünk gondoskodik arról, hogy az Ön értékei is az eredeti állapotukban érkezzenek meg a megadott címre. Ennek érdekében olyan költöztető teherautókba pakoljuk a bútorokat és a tárgyakat, amik belülről ki vannak párnázva. A nagyobb dolgokat megfelelően rögzítjük, a pakolásnál körültekintően járunk el. Egy jól bevált menetrend szerint bonyolítjuk le a költöztetést, amit rutinos rakodó csapattal kivitelezünk. Időtartamban és megbízhatóságban is a legjobbat nyújtjuk!

A ránk bízott értékeit nem kell féltenie, ha tőlünk rendeli a költöztetést! Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal és kérjen egyedi árajánlatot a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.