Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

A bútor szállítással az értékei sértetlenek maradnak!

bútor szállítás

bútorok szállítása nem olyasmi, amit csak úgy, egyedül el lehet végezni. A legtöbbje ugyanis nehéz és nagy méretű holmi. Egy rosszul kivitelezett bútor szállítás balszerencsésen is végződhet, mert megsérülhet vagy végleg tönkre is mehet a komód, az étkező asztal vagy a francia ágy.

A bútor szállítást ezért mindig bízza profikra! A költözésekhez, bútor vásárláshoz vagy javításhoz mindenképpen keressen fel olyan céget, ami bútor szállítással is foglalkozik! Ha valamilyen bútort szeretne szállíttatni, mi segítünk abban, hogy a művelet sikeres legyen és a bútor az eredeti állapotában érkezzen meg a célba. Bennünk és a szakértelmünkben megbízhat, ráadásul nagyon korrekt áron kínáljuk a szolgáltatásainkat is.

Velünk a művelet nem fárasztó, időigényes vagy kudarcra ítélt, hanem sikeres lesz. Óvja értékeit és alkalmazzon gyakorlott szakembereket, hogy minél tovább használni tudja őket! Minden információt megadunk és árajánlatot is tud kérni a bútor szállításra a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken.

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.