Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Tehertaxival a raktározás is egyszerű!

A tehertaxi a tökéletes megoldás

tehertaxi költözéshez, szállításhoz, tároláshoz és pakoláshoz nyújt ideális eszközt. A különböző holmik, bútorok szállítására nem csak akkor van szükség, ha valaki új lakásba vagy házba költözik. Előfordulhat, hogy csupán az értékeit szeretné ideiglenesen, hosszabb vagy rövidebb időre elraktározni. A magánraktárak használata egyre inkább elterjedőben van. Az ügyfelek kibérelnek maguknak egy raktárhelyiséget és a holmijukat ott tárolják. A holmik szállítását is meg kell oldani, amihez a tehertaxi kiválóan alkalmas.

A tehertaxit kifejezetten a kisebb mennyiségű szállítmányhoz ajánlják, hiszen nem akkora, mint egy költöztető teherautó. Ha csak pár bútort vagy kisebb méretű berendezéseket, tárgyakat, egyéb dolgot szeretne valaki elvinni például egy bérelt raktárba, a tehertaxit hívja! Az autójába nem fér el minden? A költöztető teherautó felesleges? A tehertaxi a tökéletes megoldás!

tehertaxival történő szállításhoz kérje a csapatunk segítségét, igényeljen személyre szabott árajánlatot az egyik elérhetőségen!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.