Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Lomtalanítás rugalmasan, az Ön igényeihez igazítva!

lomtalanítás

Lomtalanítás, megbízható, minőségi szolgáltatás keretein belül, rövid határidővel, rugalmasan, válassza a kényelmesebb megoldást!

A hivatalos, fenntartók által biztosított lomtalanítás lehetőségével nem mindenki tud élni, ugyanis a meghirdetett időpont egyeseknek nem igazán megfelelő. Sokaknak mégis fontos lenne, hogy valahogyan, rugalmasan, az igényeiknek megfelelően megszabadulhassanak a régi bútoroktól, tárgyaktól, ugyanis a lomok egyre több helyet foglalnak el a garázsban, fészerben. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, keressen bennünket bizalommal a lomtalanításért!

Velünk kényelmesen, az igényei szerint szabadulhat meg a felesleges lomoktól. Szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell a következő lomtalanítás időpontjáig várakoznia, őrizgetnie az elhasználódott berendezéseket, kacatokat. Szolgáltatásunk megbízható, színvonalas, megkeresése után igyekszünk minél előbb rendelkezésre állni, és megkezdeni a pakolást.

Válassza az egyszerűbb megoldást, vegye igénybe bátran a segítségünket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.