Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Bútor szállítás Budapesten antik holmikhoz is rendelhető!

Bútor szállítás Budapesten

Bútor szállítást Budapesten rendelni tud antik bútorok, régiségek mozgatásához is. Egy költözésben nagy esélye van annak, hogy a bútorok, tárgyak, díszek megsérülnek, eltörnek vagy megsemmisülnek. Ezért ne vállalkozzon arra, hogy egyedül vagy baráti segítséggel költözik, főleg, ha értékes holmit kell szállítani.

Forduljon a mi költöztető cégünkhöz, ha a városban az egyik legjobb céget szeretné megbízni a feladattal! Az antik  holmik, régiségek költöztetését, szállítását is vállaljuk, jó ár-érték arányban, reális áron. A bútor szállítás Budapesten belül minden kerületre kiterjed, amit a szükséges járművel és felkészült csapattal bonyolítunk le.

A szállítás, költöztetés teljes ideje alatt kiemelt figyelmet fordítunk a ránk bízott antik bútorok épségére, nem karcolunk meg, ejtünk el, ütünk a falhoz egy darabot se. Vegye igénybe a bútor szállítást Budapesten az egyik legprofibb csapattól, ha félti régiségeit, eszmei értékkel rendelkező tulajdonát! Az árakról és a részletekről az elérhetőségeinken tud érdeklődni.

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.