Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Tehertaxi, a rugalmas segítség autó helyett!

tehertaxi

tehertaxival nem okozhat problémát a bútorok, nagyobb berendezések hazaszállítása. Válasszon minket, és egy csapásra megoldja az adott helyzetet!

Bizonyos bútorok, berendezések szállítását nem igazán lehet kivitelezni személygépkocsival, mert rendkívül körülményes és veszélyes lenne már önmagában a bepakolás is. Amennyiben Ön sem szeretne kockáztatni, válassza a rugalmas segítséget, a tehertaxi szolgáltatásunkat!

tehertaxi ideális választás a személygépkocsi helyett. Ez esetben bármilyen nagyobb berendezést, bútort el tudunk szállítani a helyszínről, ami nem férne el biztonságosan a kocsiban. Szolgáltatásunk rugalmas, gyors, közreműködésünkkel könnyedén, egy csapásra megoldhatja a szállítással kapcsolatban felmerülő feladatokat. A munkálatokat reális áron vállaljuk!

Velünk könnyedén megoldhatja az adott helyzetet. Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatásunkról, vagy igénybe venné, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.