Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Lomtalanítás szakértő csapattal!

lomtalanítás

Lomtalanítást tud rendelni kedvező áron, ha már nem fér a kacatoktól! Segítünk abban, hogy semmi ne maradjon a környezetében, amire már nincsen szüksége!

lomtalanítás lényege az, hogy az ember szelektálást rendez a holmijai között és minden olyan értéktárgyat elvitet, aminek már nem veszi hasznát. Természetesen nagyon eltérő lehet az, hogy kinek mi számít hasznosnak és haszontalannak. Ráadásul nem ez az egyetlen szempontja a szelektálásnak, de mindenesetre az egyik fő szempontja. Azoktól a tárgyaktól is szeretünk megszabadulni, amikhez például rossz emlékek kötnek minket vagy pedig másoktól kaptuk, örököltük őket, de nem szeretnénk megtartani egyiket sem.

A lomtalanítás segít abban, hogy a kacatokat egyszerre össze tudjuk gyűjteni és azokat elszállíttassuk a kijelölt hulladékgyűjtőbe. Ez a leggyorsabb és a legegyszerűbb módja annak, hogy minden holmi probléma nélkül eltűnjön a lakásból, az udvarról vagy a garázsból és minden megtelt tárolóból. A lomtalanításon kívül persze vannak még egyéb lehetőségek is, de azok szinte kivétel nélkül plusz időt és energiát emésztenek fel.

Hirdethet garázsvásárt, megpróbálhatja az interneten vagy bolhapiacon eladni, rokonoknak, barátoknak ajándékozni a feleslegessé vált dolgait, de ez csak az értékesebb tárgyaknál járható út. Azok, amik már szinte senkinek sem kellenek, csak a szemétdombon fognak kikötni.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, mert mi nemcsak költöztetéssel és bútorszállítással foglalkozunk, hanem a hivatalos lomtalanításon kívüli lomtalanítást is meg tudja rendelni tőlünk! Ennek a lebonyolításához rendelkezünk megfelelő méretű és teherbírású járművekkel is, tehát nem kell aggódnia, hogy valamit esetleg ott hagyunk az udvarán! A régi gyerek ruhákat, régi könyveket, bútorokat, kerti szerszámokat, törött konyhai eszközöket vagy a nagymama hagyatékából származó, molyette terítőket egyaránt a teherautóba pakoltathatja velünk! Gyorsan, kedvező áron dolgozik profi csapatunk!

lomtalanításról kérjen tőlünk további információkat a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.