Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Nemzetközi költöztetés: mire figyeljünk?

nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés megfizethető áron, akár csomagolással együtt is, tapasztalt csapattal! Forduljon hozzánk bizalommal, ha külföldre költözne! 

Ma már egyáltalán nem számít ritkaságnak, hogy valaki úgy dönt, hogy egy másik országban folytatja az életét. Rengeteg honfitársunk él szerte Európában, de Európán kívül is. Ahhoz nem férhet kétség, hogy egy ilyen költözés több előkészületet igényel, de azért egyáltalán nem lehetetlen küldetés zökkenőmentesen lebonyolítani a nemzetközi költöztetést. Az alábbiakban ehhez adunk néhány hasznos tippet, hogy minden flottul menjen. 

A nemzetközi költöztetés általában nagyobb távolságot jelent. Már csak ezért is arra kell törekedni, hogy mindent egyszerre el tudjunk vinni, ne kelljen többször fordulni, mert az jóval több idő lenne és a költségeket is jelentősen megdobná. A nemzetközi költöztetéshez ezért helytakarékosan, logikusan kell csomagolni. Törekedjünk arra, hogy a dobozokat, zsákokat teljesen megtöltsük, de egyúttal figyeljünk a súlyukra is! Például egy könyvekkel teli doboz könnyen leszakadhat cipekedés közben, viszont, ha a nehéz tárgyakkal csak félig pakoljuk tele, a maradék helyet pedig kitöltjük könnyű ruhákkal, akkor máris sokat nyertünk. Ahogy a belföldi, úgy a nemzetközi költöztetéshez is írjuk rá a dobozokra, ha törékeny dolgok vannak benne! Érdemes azt is rájuk írni nagy betűkkel, hogy melyik helyiségbe valóak, így kipakoláskor rögtön oda kerülhetnek. Ha még ezen felül is vezetünk egy listát, hogy melyikbe mit pakoltunk, akkor még jobban megkönnyíthetjük a kicsomagolást. A nemzetközi költöztetéshez is célszerű a szekrények ajtajait leragasztani, és amit lehet, lapra szerelni, hogy minél kisebb helyet foglaljon. Szelektáljunk! Ami felesleges, azt ne vigyük magunkkal, váljunk meg tőle! 

A nemzetközi költöztetést mindenképp érdemes profi csapatra bízni, ami nagy tapasztalattal rendelkezik e téren. Amennyiben pont erre van szüksége, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! 

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.