Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Költöztetés házi kedvenccel? Nem akadály!

költöztetés

Költöztetés gyorsan, szakszerűen és megbízhatóan, négylábú barátjával együtt is! Mindenben segítünk, hogy nagyobb figyelmet fordíthasson kedvencére!

A változást a legtöbb ember nehezen viseli, ez az egyik oka annak, hogy a költözés és a stressz elválaszthatatlannak tűnő párost alkotnak. Ám egy jól megválasztott költöztető céggel a feladat sokkal egyszerűbb, így az, ami elsőre kellemetlen procedúrának látszik, izgalmas várakozássá alakul. Ám a házi kedvenceket nem nyugtatja meg a profi csapat segítsége, ők csak a változást érzékelik, ami igen nagy stresszforrás a számukra. Szerencsére a költöztetés a macskáknak és kutyáknak is könnyebbé tehető, erről viszont a gazdiknak kell gondoskodniuk.

A négylábú barátokat már a pakolás ideje alatt érdemes szoktatni a változáshoz. Tanácsos mihamarabb bevinni a lakásba a dobozokat, zsákokat, hogy legyen idejük megismerkedni a szagokkal és zajokkal, amik a csomagolással járnak. A pakolásnál ajánlott az állatok holmiját hagyni a legvégére, a költöztetés napján pedig azokkal együtt egy kiürített szobába zárni őket, így az utolsó pillanatig otthonos környezetben maradhatnak, és megakadályozható, hogy elszökjenek. Szállítás közben jó, ha az állatok a gazdi közelében lehetnek, az ismerős hangok ugyanis megnyugtatják őket. Ha a költöztetés gondtalanul lezajlott, az új otthonban is nagy figyelmet érdemelnek a kedvencek. Érdemes a lehető leghamarabb kijelölni a helyüket, ott elhelyezni a holmijukat, ami biztonságérzetet ad nekik. Egyszerre csak egy helyiséggel ajánlott megismertetni őket, így fokozatosan fedezhetik fel a birodalmukat. Arra érdemes törekedni, hogy a költöztetés előtti és utáni napokban is meglegyen a házi kedvencek napi rutinja, például kutyáknál a sétáltatás megszokott időpontja, ami szintén nyugalommal tölti el őket.

Amennyiben minket választ, a költözés gördülékenyebb lesz, mint gondolta volna, ez pedig nem csak Önnek segítség, hanem kedvencének is! Ha már kitűzte a költöztetés napját, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és egyeztessük a részleteket!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.