Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Bútorszállítás Budapesten: segítünk, ha költözne!

bútorszállítás Budapesten

Bútorszállítás Budapesten megbízható cégtől, megfizethető áron, akár egy-két darab esetén is! Forduljon hozzánk, és elvisszük bútorait az új otthonába! 

Egy költözés az esetek többségében rengeteg személyes holmi és bútor szállításával jár, azonban előfordul, hogy csak néhány bútor szállításáról van szó. Annak például, aki most költözik el a szülői házból, esetleg albérletből költözik el, nem feltétlenül van rengeteg saját bútora, ám ezek fuvarozása is ütközhet nehézségekbe. Sok költöztető cég csak drágán vállalja egy-két darab bútor szállítását, azonban aki ránk bízza a bútorszállítást Budapesten, annak nem kell tartania megfizethetetlen áraktól. 

A bútorszállítást Budapesten minden esetben kedvező áron végezzük, akkor is, ha egy komplett költöztetésről van szó, de akkor is, ha például csak egyetlen ágyat vagy szekrényt kell elvinni. Érdemes velünk felvenni a kapcsolatot, ha a szülői házból költözik első önálló otthonába, esetleg egy bútorozott albérletből költözik el, és ezért nincs sok saját berendezése, aminek a szállítását meg kellene oldania. Kisebb és nagyobb kapacitású tehergépjárművekkel is rendelkezünk, így minden feladatot gazdaságosan tudunk megoldani. A fuvarozást a főváros teljes területén vállaljuk, akár rövid határidőn belül is. 

Cégünk a bútorszállítást Budapesten minden esetben kedvező áron végzi. Munkatársaink régóta dolgoznak együtt, a rájuk bízott berendezésekre vigyáznak, pakolás közben óvatosan bánnak velük, így ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy azok épségben érkeznek a megadott címre. A bútorszállítást Budapesten pontosan, az előre megbeszéltek szerint végezzük, késedelem nélkül, ráadásul nálunk plusz díjak utólagos felszámításától sem kell tartani. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, és bővebb tájékoztatást szeretne kérni a szolgáltatásról, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Rendelje meg a bútorszállítást Budapesten tőlünk! 

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.