Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

A tehertaxi kisegíti felújításkor is!

tehertaxi

Egy tehertaxival egy felújítást is le tud bonyolítani! Az értékeit ne hagyja a helyszínen, vigye őket biztos helyre, szállíttassa velünk!

A felújítás egy olyan projekt, ami sokféle feladatot tartalmaz attól függően, hogy mit terveznek az ingatlanban a megrendelők. Lehet az egy teljes festés, fürdőszoba felújítás, burkolatcsere vagy éppen komoly korszerűsítés is, amit elvégeznek a mesteremberek a lakáson. Az ilyen munkálatoknál általában a tulajdonosok elhagyják az ingatlant, hiszen zajjal, kosszal, felfordulással jár és csak útban lennének. A tehertaxi ilyenkor ideális szolgáltatás. Miért jön jól egy tehertaxi, amikor felújít? Az átmeneti időre hotelbe, rokonokhoz költöző tulajdonosoknak szüksége lesz a hetekig, hónapokig tartó felújítás ideje alatt személyes holmikra. Az értékeket is érdemes magukkal vinni, ahelyett, hogy idegenek mellett vagy egy nyitott házban hagyják azokat. 

Forduljon bizalommal a mi fővárosi költöztető cégünkhöz és rendeljen megbízható tehertaxit tőlünk! A tehertaxiban elférnek a legfontosabbak, de több annál, mint ami egy átlagos autóba, csomagtartóba befér. A munkatársaink a megbeszélt időben megjelennek, a szállítandó holmit elviszik a megadott címre. A tehertaxiban minden biztonságosan megérkezik az utasokkal együtt és már csak kipakolni kell. Ne cipekedjen, ne forduljon számtalan kört a tömegközlekedés járművein, hanem kényelmesen bonyolítsa le a szállítást! Ágynemű, műszaki cikkek, ruhák, használati tárgyak,  kisebb bútorok is mind elférnek a tágas tehertaxiban. Kedvező árakkal, rugalmas ráéréssel várjuk az ügyfeleket.

A tehertaxi hasznos dolog, aminek a szolgáltatását tőlünk tudja megrendelni, akár költözik, akár egyéb okból kell szállítást igényelnie. A költöztetéssel foglalkozó cégünk mindenben rendelkezésére áll, segít abban is, hogy személyre szabott szolgáltatást rendeljen és az anyagi költségei is reálisan alakuljanak. A weboldalunkon szerepelnek a legfontosabb információk, de a megadott elérhetőségeken kérje kollégáink segítségét!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.