Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Tehertaxi Budapesten: szállításnál számíthat ránk!

budapesti tehertaxi

Egy tehertaxi Budapesten elérhető, amikor a legnagyobb szüksége van rá? Számíthat ránk, mi segítünk a szállításban!

A taxizás kényelmes módja annak, hogy el tudja kerülni a tömegközlekedés hosszadalmas használatát. Nem csak Ön kaphat fuvart, a kisebb, nagyobb tárgyai, elsősorban a bútorai is átkerülhetnek taxizással egyik címről a másikra. A budapesti tehertaxira nem kell annyit várni, mint egy hétköznapi taxira. Biztosan Ön is álldogállt már reménytelenül egy utcasarkon, anélkül, hogy egy szabad taxi is leparkolt volna Ön mellett. A percek teltek és tudta, hogy már el is késett. Egy tehertaxi szolgáltatás természetesen sokkal megbízhatóbb ennél, amit eltervezett az ügyfél, azt sokkal kiszámíthatóbban tudja véghez vinni. A bútorok, kisebb tárgyak, nehezebb dolgok szállítása a budapesti tehertaxi szolgáltatás specialitása. Ha Ön éppen irodát költöztet, de a bizalmas dokumentumokat nem szeretné szem elől téveszteni,akkor hívja a tehertaxit! Amikor a nagymamától örökölt, antik írószekrénynek felügyeletre van szüksége és félti a hanyag szállítástól, akkor is jó ötlet a tehertaxi rendelés! Minden szituációban segítünk!

budapesti tehertaxi több, mint taxizás, egy megbízható szolgáltatás, amivel a vagyontárgyait tudja elszállíttatni. A szállítás jó áron igénybe vehető és előre egyeztetett időpontban történik. Tegye magát szabaddá, amikor a szállítást szeretné lebonyolítani, mi pedig ott leszünk a megbeszélt helyen és időben, amikor szükség van ránk és a tehertaxira! A bútorszállítást magába foglaló szolgáltatásunk nagyon precízen kezeli a bútorokat és bármit, amit ránk bíznak az ügyfelek. Nem karcolódnak meg, törnek vagy esnek szét, mert rutinosan és lelkiismeretesen kezeljük őket. Nem csak szállítunk, csomagolunk szétszerelünk és össze is szerelünk, ha igény van rá!

A budapesti tehertaxiról minden információt megosztunk az érdeklődőkkel, ha a feltüntetett elérhetőségeken kapcsolatba lépnek a kollégáinkkal. Várjuk a megkeresését, ha szállítani kell, akkor a budapesti tehertaxira mindig lehet számítani!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.