Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Lomtalanítással egyszerre megszabadulhat minden kacattól

lomtalanítás

A lomtalanításra gyakran szükség van, ha ingatlant örököl valaki. A régi holmiknak menniük kell, de nem tudja, hogyan szállíttassa el őket? Velünk!

A családi ingatlanok nagyszülőktől, nagynéniktől a rokonokra szállnak és az örökölt lakás vagy ház új életet kezd az új tulajdonosok birtokában. A régi házak és lakások tele vannak régi holmikkal, aminek a nagy részére nem tart igényt a rokonság. A nagymama rozoga bútorai, személyes használati tárgyai, a nagypapa régi szerszámai, a sokat megélt tárgyak nagy része felett már eljárt az idő. Ezektől megszabadulni csak lomtalanítással lehet.

Hívjon minket bizalommal, ha azonnali lomtalanításra van szüksége és hagyatékot szeretne elszállíttatni! A régi holmikat ki kell szelektálni, a még használható dolgok közül kiválogatni azokat, amiknek már csak a szemétre vezet az útjuk. A súlyos szekrények, tömör fa komódok, hatalmas ágyak vagy a lámpák, matracok és könyvek szállítása megfelelő járművet igényel. Ne várjon a soron következő lomtalanításra, rendeljen egyet magának!

lomtalanítást az egyeztetett időpontban elvégezzük  és a kijelölt holmikat egytől-egyig elszállítjuk oda, ahová valók. Önnek nem kell pakolnia, cipekednie, mert a költöztetéssel, bútorszállítással foglalkozó munkatársaink megoldanak mindent, hiszen ezért hívta őket. A helyszínen semmi sem marad, ami helyet foglalna, összegyűjtené a port vagy amit később kerülgetni kellene. Ne húzza az időt a hirdetéssel, elajándékozással, szabaduljon meg minden felesleges holmitól egyszeri és egyszerű lomtalanítással! Az aktuális árainkról, szolgáltatásainkról a honlapunkon szereplő információk alapján tud tájékozódni.

lomtalanítással, bútorszállítással és költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásokhoz ne keressen mást, csak megbízható és profin dolgozó csapatot! A mi munkánkkal garantáltan meg lesz elégedve, ha előnyben részesíti a precízen kivitelezett megbízásokat. Ebben jók vagyunk, csak tegyen próbára minket! A további információkért lépjen kapcsolatba velünk a közzétett elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.