Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Nemzetközi költöztetés korrekt áron

nemzetközi költöztetés

nemzetközi költöztetésben számíthat ránk, mert jó áron dolgozunk. Az utat minden ingósága sértetlenül vészeli át és hiánytalanul megérkezik az új címre.

Az egyszerű költözés és a másik országba történő költözés között nagy különbségek vannak. A külföldi fuvardíjak jóval magasabbak lehetnek és a szállítás ideje is több, mint néhány óra. Az új lakcím és az új ország nem jelenti azt, hogy nagyon drágán kell nemzetközi költöztetést rendelnie. Forduljon hozzánk és mi megfizethető árakkal, szakszerű fuvarozással, jó tanácsokkal tudjuk segíteni az új élet elkezdésében! A nemzetközi költöztetésben is rendelkezünk tapasztalattal, ennek köszönhetően rutinos szervezéssel és megbízható csapattal tudunk minden feladatot elvégezni, amit ránk bíz az ügyfél. 

Az új országba költözés gyorsabb és olcsóbb lesz, ha olyan céget bérel a nemzetközi költöztetéshez, ami nem trükközik rejtett költségekkel. Amennyiben tisztában van a pontos dátumokkal, már jó előre fixálja le a szállítás időpontját, így elkerülheti, hogy az utolsó pillanatban, jóval drágábban kelljen költözködnie. A költségek és a feladatok lefaragásához arra is rá kell szánnia magát, hogy a birtokában lévő holmikat selejtezze és lomtalanítást rendezzen. Ami nem hasznos, nem értékes Önnek, annak mennie kell! Ami nem nélkülözhetetlen használati tárgy, azt az új lakóhelyén is be tudja majd szerezni. Ne sajnálja az időt a szállításbiztos csomagolásra se, hiszen akármilyen megbízható a nemzetközi költöztetést végző csapat, a hanyag csomagolás megbosszulja magát és a tárgyai fogják bánni, amiket pótolni kell.

A költözésben nem hagyjuk egyedül, mindenben a segítésünket tudja kérni a csomagolástól a pakoláson át a szétszerelésig. A kollégáinkkal azért vagyunk, hogy az ügyfelek számára meg tudjuk könnyíteni az olyan nagy változások kivitelezését, mint amilyen egy másik országba költözés. A pontos és személyre szabott árajánlatunkat nemzetközi költöztetéshez minden érdeklődő megkapja, ha kapcsolatba lép velünk az egyik elérhetőségünkön.

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.