Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Költöztetés külföldre zökkenőmentes szállítással

költöztetés külföldre

Külföldre költözni rengeteg utánajárást igényel. A költöztetés külföldre szintén sok fejfájást okozhat, ha nem megbízható céggel szállíttatja az ingóságait.

Egészen más országon belül költözködni,  mint országhatárokon áthaladva. A használati tárgyak, bútorok, ruhák és minden holmi ugyanúgy dobozokba kerül és a költöztető teherautóba pakolják, de  a költöztető csapatnak több kihívással kell szembenéznie. Éppen emiatt fontos, hogy körültekintően válassza ki, melyik költöztető csapat fogja több száz, ezernyi kilométert szállítani az egész otthonát.

A helyi és a külföldet megcélzó költöztetés között olyan különbségeket lehet tetten érni, mint például az érvényben lévő szabályok. Egy nagyobb út közben be kell iktatni pihenőket, ezeknek a helyét és az eloszlását is meg kell tervezni az aktuális szabályok alapján. A költöztető teherautó kiválasztása és annak felpakolása is az aktuális, külföldi szabályokhoz igazodik. A teherautó mérete és a dobozokkal, zsákokkal megpakolt súlya is mérést igényelhet, attól függően, hogy hová és milyen útvonalon fog majd közlekedni a jármű.

A nemzetközi fuvarnak megvan a saját definíciója, minden utat ide sorolunk, aminek a bejárt útvonala már meghaladja az ötszáz kilométer távolságot. Ez azzal jár, hogy szükség van útdíjak, behajtási, parkolási engedélyek és díjak elszámolására is. A költözéshez dokumentumok, kétnyelvű iratok is kellhetnek, ezekről is gondoskodni kell, annak érdekében, hogy a haladást és a célba érést ne akadályozzák buktatók.

Felkészült költöztető csapattal és a megfelelő tájékozottsággal az Ön költözése is egyszerű lesz és mentes az előre nem látott problémáktól. Alapos felkészüléssel és profi szervezéssel mindez eredményesen valósítható meg.

Amikor eljön a költözés ideje, akkor gondoljon ránk és bízzon meg minket a költöztetéssel külföldre! Egy másik országban kezd új életet, ne kezdje meg ezt az utat bosszankodva és kudarcokkal kikövezve! Segítünk abban, hogy zökkenőmentesen hagyja el az országot és egy új helyre költözzön minden holmijával együtt!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.