Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Gyerekekkel költözni nem könnyű, de a költöztetéssel tudunk segíteni

költöztetés

A költözés gyerekkel igazi kihívás az egész család számára. Fogadjon fel költöztetésben profi csapatot és legyen stresszmentes a művelet!

A szülőknek már az is elég nagy kihívás, hogy a gyerekeket felkészítsék a költözésre. Új szomszédság, új környezet, új otthon jár ezzel a döntéssel. Nem könnyű megbarátkozni ilyen mértékű változásokkal egy felnőttnek sem, de egy gyereknek ez egyenesen ijesztő, idegen lehet. 

A gyerekeket is be lehet vonni a pakolásba, a saját játékaikat külön dobozokba rendezhetik, felcímkézhetik és lezárhatják. Ennek köszönhetően ők is hasznosnak fogják érezni magukat, büszkén veszik tudomásul, hogy ők is kivették a részüket a feladatokból. Megnyugtató lehet számukra a tudat, hogy biztonságban vannak a kincseik, visszakapják őket az új otthonban kipakolás után. A költözés napján azonban érdemes a gyerekeket nagyszülőkre bízni vagy olyan időpontra tervezni a szállítást, amikor óvodában, iskolában vannak.

A költöztetők munkáját csak hátráltatják a körülöttük kíváncsiskodó gyerekek, de ha nincs mód erre, akkor le lehet foglalni őket egy-két, apróbb feladattal. Vigyázzanak a saját dobozaikra, vigyék a könnyebb holmikat stb. Az új otthonban érdemes elsőként a gyerekszobában kicsomagolni, azt berendezni, hogy a gyerekek minél előbb a jól ismert tárgyak, bútorok, játékok között találják magukat. Új hely, de ismerős tárgyak, ez megkönnyíti a váltást.

A költözés lehet egyszerű is, függetlenül attól, hogy mennyi holmival, hány családtaggal és milyen távoli helyre költözik valaki. A kulcs a sikerhez nem más, mint a szervezettség és a megbízható segítség. Ezek nélkül a költözés könnyen káoszba tud fulladni és sokkal több időt is vesz igénybe, mint amennyi idő alatt el lehet intézni azt ideális esetben.

A költöztetést tervezze velünk, mi garantáljuk, hogy minden a terv szerint halad majd. Az egész család holmiját épségben és gyorsan átszállítjuk a régi lakásból az újba. Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen személyre szabott árajánlatot az egyik elérhetőségünkön!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.