Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Költöztetés Budapesten télen? Segítünk!

költöztetés Budapest

A költöztetést Budapesten télen is vállaljuk! Keressen minket, csapatunk nagy tapasztalattal áll rendelkezésére, így garantálva a gördülékeny költöztetést!

Az emberek többsége általában tavasszal vagy ősszel költözik szívesebben, de természetesen nem mindig lehetséges ennyire megválasztani az időpontot. Ha úgy alakul, hogy télen fog költözni, akkor sem szabad kétségbe esni, hiszen cégünk ilyenkor is teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére! Az alábbiakban pedig néhány hasznos tippet olvashat ahhoz, hogy mit csináljon másképp a hideg időszakban. 

Gondoskodjon a nedvesség elleni védelemről!

Télen gyakrabban okoz nehézséget a nedves, nyirkos időjárás. Ilyenkor nem csak azzal kell számolni, hogy esetleg esik az eső vagy a hó, hanem azzal is, hogy ha latyakos, sáros az idő, akkor kint a kartondobozokat nem lehet letenni a földre, hanem egyből a járműre kell helyezni. A cipekedésnél ezért érdemes előre átgondolni, hogy milyen logisztika szerint célszerű bepakolni az autót: általában először a nagy bútorok kapnak helyt a raktér minél beljebbi részében, csak ezután következhetnek a kisebb dobozok. 

A hideg elleni védelmet a műszaki cikkek és a szobanövények is meghálálják! 

Bizonyos műszaki cikkeknek nem tesz jót a hideg, ezért ezeket is érdemes minél később levinni. Ugyanígy a szobanövények is megsínylik, ha sokáig vannak védelem nélkül! Ha lehet, érdemes őket újságpapírral vagy más, jól hőszigetelő anyaggal védeni, és arra törekedni, hogy minél kevesebb időt kelljen kint tölteniük. Az új lakásban lehetőleg egy befűtött, huzatmentes helyiségbe kerüljenek, amíg tart a hurcolkodás. 

Gondoskodjon a hó- és csúszásmentesítésről! 

A jégmentesítés mindenképp fontos balesetvédelmi szempontból, de havazás esetén a hó ellapátolásáról is érdemes gondoskodni. Nehéz dobozok, nagy méretű bútorok cipelése során egy elcsúszás különösen veszélyes lehet. 

Csapatunk egész évben, így télen is vállalja a költöztetést Budapesten. Amennyiben szeretné igénybe venni szakszerű szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! 

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.