Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Bútor szállítás Budapesten: a kényes darabokra is vigyázunk

bútor szállítás budapest

Nem szeretne lemondani a biztonságos bútor szállításról Budapesten? Mi csomagolunk, szerelünk és szállítunk is, a lényeg az ügyfelek elégedettsége.

A bútoraink évekig velünk vannak. Némelyek örökölt darabok, mások irigyelt, drága bútorok, de olyanok is vannak, amiket egy izgalmas bolhapiaci kincsvadászat alkalmával talált a tulajdonosuk. Az a bútor, ami túlélte a költözés előtti selejtezést, a szállítás kihívásai előtt áll.

Hogyan ússza meg sérülés nélkül a bútor?

A bútorok megóvására fokozottan kell ügyelni a költözés folyamán. A megrendelő és a költöztető brigád együttesen sokat tud tenni azért, hogy semmi ne sérüljön. Különösen fájdalmas egy antik bútor friss karcolásaival szembesülni a kicsomagolás során vagy a valódi bőr kárpittal bevont ülőgarnitúrát elcsúfító méretes szakadást felfedezni.

A bútor tulajdonosa megteheti, hogy védő csomagolással látja el a bútort, méghozzá kívül és belül is. Kevesen tudják például, hogy a szét nem szerelhető antik bútorok üreges részeit érdemes kitömni fóliával, újságpapírral, így belülről is védelmet kapnak. A dupla fólia réteg mellett érdemes a bútorokra szivacsbetéteket is rögzíteni, amik a sarkokra és élekre kerülnek. Ezzel a bútorok épsége nagyobb védettséget kap, ugyanakkor a bútorszállítás is veszélytelenebb a költöztető brigád tagjainak a számára. A sínes megoldású bútorok fekvőfelülete leválasztható. Ha nem ilyen a bútor, akkor a fekvőfelületet rögzíteni kell, hogy ne csússzon szét a bútor szállítás közben.

A bútorok mérete nem szabad, hogy gondot okozzon a költöztetőknek. A lépcsőfordulók, ajtókeretek kihívásait akár alternatív módon, például felhúzásos módszerrel is áthidalhatják.

A bútor a legnagyobb, legnehezebb és a legsérülékenyebb része egy otthon berendezésének. Na jó, a nagymama megörökölt porcelánjainak törékenységével nem vetekedhet egy komód, de a többi megállapítás az stimmel.

Nem Önnek kell gondoskodnia a bútorok szállításáról, arra itt vagyunk mi. Önnek csak a szolgáltatásunkat kell megrendelni Budapestre és az ajánlatunk elfogadása után már érkezünk is a megbeszélt időpontban a megadott helyszínre. Költözzön velünk biztonságosan!

Comments are closed.

Cimkék

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.