Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Bútorszállítás

Bútorszállításban van szüksége segítségre? Keressen minket!

Megbízható, profi bútorszállítás

Megbízható, profi bútorszállításMindenki szeretne szép és harmonikusan berendezett otthonban élni. Ehhez arra van szükség, hogy egyéni ízlésünk alapján rendezzük be az ingatlant és az tökéletesen tükrözze stílusunkat. A bútorszállítás viszont igen nehézkes, ha nem áll rendelkezésünkre minden eszköz és szakértelem a munkálat megfelelő elvégzéséhez. Ilyenkor érdemes profi bútorszállító céget alkalmaznunk, ahol garantálják a megbízható szállítást és bútoraink gondos védelmét egyaránt!

Bútoraink szállítására számos esetben szüksége lehet:

Tapasztalt és profi szakembereink a legnagyobb körültekintéssel vállalják, hogy a bútorokat biztonságban és épségben szállítják el az ország bármely területére vagy akár külföldre is! A bútor milyensége a szolgáltatás szempontjából nem mérvadó, az antik bútorokat, nehezen szállítható vagy esetleg lapraszerelt bútorokat egyaránt minden elvárásnak tökéletesen megfelelően szállítjuk a kívánt helyre.

Ehhez a szolgáltatáshoz is hozzá tartozik természetesen a csomagolás, illetve a szét- és összeszerelés, mint választható opció! Továbbá minden esetben kedvező áron, rejtett költségek nélkül végezzük el a bútorszállítást!

 

Álomszép antik bútorra lelt egy régiségkereskedésben? Válassza a tehertaxit és azonnal hazaviheti!

tehertaxi BudapestenSokan rajonganak az antik bútorokért, régiségekért ezért előszeretettel keresnek fel kifejezetten ezzel foglalkozó boltokat. Számtalan apróságot össze lehet válogatni egy-egy látogatás alkalmával, de az sem kizárt, hogy olyan bútorokat talál majd, amiket mindenképpen a magáénak szeretne tudni. Ezeket egyszerű személygépjárművekkel nehéz úgy hazaszállítani, hogy se az autó belső tere se maga a frissen vásárolt bútor ne sérüljön meg. Remek megoldás erre a problémára a tehertaxi Budapesten!

Nem minden régiségkerekedés vállal házhozszállítást, így a vevőnek saját magának kell megoldani az újonnan szerzett kincsek hazaszállítását. A tehertaxi Budapesten különösen jól jön, hiszen sokan gondolják úgy, hogy a számtalan tömegközlekedési eszköz jelenléte miatt vagy a parkolási nehézségek és dugók végett teljesen felesleges egy saját autót fenntartaniuk.

Vegye igénybe Ön is szolgáltatásunkat, válassza a tehertaxit Budapesten! Személyre szabott árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

 

Menjen biztosra, ha autóval nem szállítható terméket vásárolna, válassza tehertaxi szolgáltatásunkat!tehertaxi

Mindenki nagy izgalommal vág bele otthona bővítgetésébe, főleg akkor, amikor nagyobb volumenű bútorok vagy konyhai nagygépek kerülnek szóba. Hosszú időt töltünk a megfelelő darab kiválasztásával, megnézzük személyesen és már alig várjuk, hogy használatba vehessük őket. Ám sokak ilyenkor szembesülnek a ténnyel, hogy valamit nem megfelelően saccoltak, és a megvásárolt áru nem fér be az autójukba, a kiszállítási idő pedig akár egy hét is lehet! Ez főleg olyankor különösen kellemetlen, amikor ajándékba szánjuk valakinek, és már későn szállítanák házhoz. Ilyenkor jól jön egy megbízható cég tehertaxi szolgáltatása!

A tehertaxi megoldja a gondját, nem kell hosszú időt várakoznia azért, hogy az új konyhai nagygépet vagy bútort otthonában tudhassa! Az Ön egyéni igényeinek megfelelően alakul a házhozszállítás, nem kell arra várnia, hogy egy teljes autónyi áru összegyűljön és a fuvar elinduljon!

Ha Ön is azt szeretné, hogy pontosan úgy alakuljanak a dolgok az újonnan vásárolt holmijaival, ahogyan a vásárlás elején eltervezte, vegye igénybe tehertaxi szolgáltatásunkat! Kérdéseivel bátran keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

 

A budapesti bútorszállításhoz minket hívjon, ha félti holmijait!

budapesti  bútorszállításNem talál megbízhatónak tűnő csapatot budapesti  bútorszállításhoz? Ne keressen tovább, bennünk megtalálja mindazt az előnyt, amit az ilyen jellegű feladatoknál keresni szoktak az ügyfelek! Tehát miért érdemes minket választania, azon túl, hogy valóban megbízhatóak vagyunk?

Először is tisztában vagyunk azzal, hogy egy bútor komoly értéknek számít. Nemcsak pénzbeli értéke van egy-egy ágynak, szekrénynek, de gyakran érzelmi szálak is fűzik hozzájuk a tulajdonosaikat. Ebből következik, hogy a budapesti  bútorszállításaink során kivételes figyelmet szentelünk annak, hogy minden bútordarab épen és sértetlenül érkezzen meg a rendeltetési helyére.

Munkatársaink a legnagyobb óvatosággal, mégis gyorsan és precízen szállítják a legnagyobb, legnehezebb, kényes darabokat is. Anélkül emelik, szerelik szét és rakják össze, hogy bármi bajuk lenne. A budapesti  bútorszállítás során minden bútor úgy érkezik meg, ahogyan elindult, ezt garantáljuk. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a részletekről!

Bútorszállításban van szüksége segítségre? Keressen minket!

Rendeljen bútorszállítást raktárhoz!

bútorszállításEgy, vagy több bútordarabját magánraktárban tárolta eddig, de most már szeretné őket ismét az otthonában tudni? A magánraktárak szolgáltatásai csak a tárolásra terjednek ki, a szállításra nem, így azt az ügyfeleknek máshogyan kell megoldania. Ha nincs módja arra, hogy a bútorszállítást saját maga oldja meg, akkor forduljon hozzánk!

Cégünk a bútorszállítás területén is kiemelkedő szolgáltatásokat kínál azoknak, akiknek profi segítségre van szüksége a fuvarozáshoz. Egy kanapé, egy ágy, vagy egy komód is olyan méretekkel rendelkezik, ami nem fér be egy átlagos csomagtartóba, sokkal inkább egy költöztető teherautó méreteihez passzol, de minimum egy tehertaxit igényel. A megfelelő jármű és elegendő számú költöztető mozgósításával a bútorszállítást rövid időn belül teljesíteni tudjuk.

Vegye igénybe tudásunkat és tapasztalatunkat, hogy bútorait épségben haza tudja szállíttatni onnan, ahol eddig tárolta őket! A részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Ha kevés holmija van, tehertaxi Budapesten!

budapesti tehertaxiEddig albérletben lakott, és most végre saját lakásba költözik? Ebben az esetben valószínűleg nincsen túl sok bútora, hiszen az albérletek többsége berendezett lakás, ahová minimális saját holmival érkezik az ember. A költöztetés alkalmával nem kell nagyméretű tárgyakat vagy bútorokat szállítani, inkább csak ruhákat, könyveket, kisebb használati tárgyakat. Amennyiben mégis van egy-egy saját bútora, amiatt nem éri meg költöztető teharautót bérelni, hiszen nem tudja azt kihasználni.

A megoldás a budapesti tehertaxi, amivel egy-egy bútort átszállíttathat az albérletből az új otthonába. A budapesti tehertaxi egy praktikus lehetőség, ha pár bútora van, de máshogyan nem tudja megoldani a költöztetésüket. Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat budapesti tehertaxival kapcsolatban! Gyorsan, megbízhatóan és precízen elvégezzük a feladatot, Ön pedig rövidesen megkezdheti a beköltözést.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot budapesti tehertaxi szolgáltatásra!

 

Eladott vagy vásárolt bútort? Szállítás Budapesten kedvező feltételekkel!

bútor szállításA bútorok gördülékeny eladásának vagy vásárlásának egyetlen akadálya lehet, mégpedig a berendezések szállítása. Sokaknak hiába van autójuk, az adott személygépkocsi nem alkalmas robosztus, nagy tömegű bútorok szállítására. Szerencsére manapság nem kell kompromisszumot kötni e téren sem, ugyanis elérhető olyan szolgáltatás, melynek igénybevételével biztonságosan zajlik a bútorok szállítása Budapesten. Ha Önnek is szüksége van a fővárosban ilyen szolgáltatásra, azonban még nem lelte meg a megfelelő céget, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Velünk többé nem jelenthet problémát az eladni vagy megvásárolni kívánt bútorok szállítása Budapesten, ugyanis szolgáltatásunk bárki számára, rugalmasan elérhető. A szállításhoz biztonságos, megfelelő műszaki állapotú járműveket biztosítunk, szakembereinknek pedig nem jelenthet problémát a robosztus berendezések emelése, sem a dugók, közlekedési fennakadások kikerülése.

A szállítás Budapesten számunkra nem akadály, szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Válassza budapesti tehertaxinkat!

Budapesti tehertaxiManapság, ha az emberek bútort, vagy valamilyen berendezést vásárolnak egy cégtől, az a legtöbb esetben biztosítja a házhozszállítás lehetőségét. Sajnos sokan tapasztalják a szolgáltatás igénybevételekor, hogy nem azonnal történik a kiszállítás, hanem csak egy-két nap elteltével, azonban a legtöbb vevőnek még aznap, pár órán belül szüksége lenne arra, hogy otthonába szállítsák a megvásárolt terméket. Ha Ön nem szeretne ilyen helyzettel kompromisszumot kötni, és a fővárosban él, válassza budapesti tehertaxinkat!

Budapesti tehertaxinkkal nem kell több napot várnia arra, hogy használatba vehesse megvásárolt bútorát vagy berendezését, ugyanis hívása után kollégáink rövid időn belül a helyszínre érkeznek, majd elszállítják az árut. Budapesti tehertaxinkkal kapcsolatban nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos szállítási körülményekre, hiszen az rendkívül kellemetlen, ha egy újonnan megvásárolt bútor a szállítás miatt sérül.

Válassza az egyszerűbb és gyorsabb módját a megvásárolt áru szállításának! Vegye igénybe budapesti tehertaxi szolgáltatásunkat, és ezért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Profi bútorszállítás – Nyugodtan bútorozhat!

Profi bútorszállítás - Nyugodtan bútorozhat!Életünk során sok olyan helyzet adódik, amikor bútorszállításra van szükségünk, nem feltétlenül csak költözés alkalmával. Mint minden tevékenységnek, ennek is megvannak a maga fortélyai, legmegfelelőbb technikái. Ha egy-egy különlegesebb bútort szeretnénk valahová elszállíttatni, biztonságosabb egy olyan profi céget megbízni, akik erre specializálódtak.

Arról nem is beszélve, hogy a becsomagolás, cipekedés bosszúságaival, nehézségeivel sem kell egymagunknak megküzdenünk, ha bútorszállítás mellett döntünk. Bízza ránk, mi visszük Ön helyett!

Az antik bútorok szállítása is olyan terület, amit érdemesebb profikra bízni, nehogy véletlenül megsérüljenek a patinás felületek, díszítések. Ha minket bíz meg, garantáltan sérülésmenetesen, gyorsan és megbízhatóan jutnak el bútorai a célállomásukra.

Átlátható, fix tarifával, reális áron számolunk, győződjön meg róla Ön is! Ha bármi kérdése felmerül a bútorszállítás kapcsán, keressen minket megadott elérhetőségeinken! Várjuk jelentkezését!

 

Az okos bútorszállításhoz szükséges tudnivalók

Az okos bútorszállításhoz szükséges tudnivalókA költözködés során a kisebb tárgyakat el tudjuk csomagolni, be tudjuk dobozolni, hogy sérülésmentesen átvészeljék a pakolást, szállítást. A bútorok esetében ez már nem olyan egyszerű. Ezeket nem tudjuk csak úgy áttekerni egy óriás zsugorfóliával, hogy egy karcolás nélkül megússzák a hurcolkodást. A bútorszállítás általában csomagolóanyag nélkül történik, így a bútorok védtelenebbek a sérülésekkel szemben. Mégis van pár dolog, amit megtehetünk az épségük megőrzéséért.

Amit lehet, azt szereljük le a bútorról. A mozgatható, kiálló részek könnyen letörhetnek, eltörhetnek. Ragasszuk le a fiókokat, ajtókat. Ne a barna ragasztószalagot használjuk, amivel a dobozokat is leragasztjuk, mert ez nyomot hagyhat a bútoron, felszedheti a lakkot, festéket. A cellux alkalmasabb erre a célra.

A lapraszerelt bútorokat szereljük szét, mert a szerkezetük nem feltétlenül bírja a hurcolást. Amit nem szerelünk szét, abból pakoljunk ki mindenképpen.

Keressen minket, ha bútorszállításra van szüksége, és óvja bútorait költözéskor is!

 

Vegye igénybe bútorszállítási szolgáltatásunkat Budapesten!

Vegye igénybe bútorszállítási szolgáltatásunkat Budapesten!A bútorszállítás Budapesten nem egyszerű feladat, magánszemélyként, gépjármű nélkül pedig lehetetlen. A tömegközlekedési eszközön szállítani egy nagyobb berendezést, még szétszerelve is nehézkes, ráadásul a csomagok méretét szabályozzák, a legtöbb bútoráruház pedig csak egy bizonyos összeg felett kínál bútorszállítást Budapestre, ellenkező esetben pedig túl magas áron áll rendelkezésre ez a szolgáltatás. Természetesen a bútorszállításra más eshetőségekben is szükség lehet, például költözködés vagy átalakítás során.

A bútorszállítás Budapesten kiemelt szakértelmet igényel, hiszen a pontos térképismeret mellett a szállítás folyamata is megannyi buktatót rejthet magában. Fontos, hogy a sérülésmentes szállítás érdekében óvatosan közlekedjünk, és biztonságosan rögzítsük a bútorokat. Emellett a megbízhatóság és a pontosság is kiemelkedő szerepet kap!

Ha Ön is szeretne bútorszállítást igénybevenni Budapesten, rejtett költségek nélkül, reális áron, megbízható szakemberekkel, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A tehertaxi előnyeiről

A tehertaxi előnyeirőlEgy költözés rengeteg munkával és feladattal jár és nem utolsó sorban költségekkel. Utóbbit szeretnénk mindig spórolási szempontok alapján korlátok közé szorítani, de van, hogy elszámoljuk magunkat, még akkor is, ha tudjuk, hogy kevés bútort szeretnénk költöztetni.

A tehertaxi lehetőségét épp az ilyen esetekre találták ki! Ha nem rendelkezik egy teherautónyi bútorral vagy egyéb tárggyal, akkor a tehertaxi remek választás! A tehertaxi szolgáltatás nemcsak költöztetés esetében ideális, hanem akkor is, ha egy szekrényt, asztalt, vagy különböző bútorokat más lakásba, házba szeretne eljuttatni, de gépjárművének helykapacitása ezt nem teszi lehetővé. Nemcsak a szállításban kapunk segítséget, hanem a szobák szakszerű kiürítésében is, mert kollégáink közreműködésével gond-és sérülésmentesen lehozathat egy hűtőt emeleti lakásából, helyiségéből.

Ha már épp túl van a csomagoláson, felmérte a dobozok mennyiségét, és azt tapasztalja, hogy bútorai, személyes tárgyai nem töltenének meg egy teherautót, és Budapesten belül kellene szállítani, igényeljen tehertaxit! Bízzon szakértelmünkben!

 Bútorszállításban van szüksége segítségre? Keressen minket!

Külön költözés a családtól – Bútorszállítás Budapesten!

Külön költözés a családtól – Bútorszállítás Budapesten!Közeledik a szeptember, amikor egyre több fiatal kezd bele egyetemi életébe, és ilyenkor sűrűn kerül képbe a költözés, javarészt a távolság miatt. Attól függetlenül, hogy Budapesten belül marad az illető, rendkívül jó áron érhetők el diákok számára albérletek, akár úgy is, hogy valakivel összeköltöznek.

A költözés során fontos, hogy megbízható költöztető álljon az Ön rendelkezésére, és mi ebben segítünk! Számunkra kiemelkedően fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, így a szállítási folyamatok során nem kell azon aggódnia, hogy a bútorok megsérülnek, és amiatt sem, hogy rejtett összegek miatt kell később a pénztárcája mélyére nyúlnia. A bútorszállítás Budapest városán belül reális áron elérhető nálunk, a tarifa átlátható és fix.

Igaz, még van egy kis idő szeptemberig, de nem kell azon aggódnia, hogy lemarad a jó árakról, a bútorszállítás Budapesten belül gyors, pontos és megbízható, Önnek csak az időpontot kell kitűznie!

A költöztetés részleteivel kapcsolatban érdeklődjön honlapunkon, vagy vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bútorszállítás: Felújításkor is segítünk!

Bútorszállítás: Felújításkor is segítünk!Bútorszállításra van szüksége, de nem szeretné látatlanban rábízni a feladatot olyan cégre, amiben esetleg később csalódni fog? Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat! Mi akkor is a tökéletességre törekszünk, ha bútorszállításról van szó.

Bútorszállításra sok esetben lehet szükség. A legtöbben a bútorok elszállítását a költözéshez kötik, de még más esetek is szóba jöhetnek. Ilyen például a vásárlás vagy a felújítás. A régóta használatban lévő bútorokon bizony meglátszik a kor és a használat, de ez nem azt jelenti, hogy ki kell őket dobni. Egy körültekintő felújítást, egy alapos restaurálást követően a bútor szebb és jobb lesz, akár, mint újkorában.

Keressen minket bizalommal és hívjon minket bizalommal bútor felújítás esetén is! Kérésre elszállítjuk a bútort vagy bútorokat a szakember műhelyébe, majd a felújítás végeztével vissza is juttatjuk Önnek hibátlan és sértetlen állapotban. Gyors, megbízható, precíz munkát végzünk bútorszállításkor is!

 

Nem bírja egyedül? Tehertaxira gondolt már?

Nem bírja egyedül? Tehertaxira gondolt már?Vásárolni mindennapos dolog, ha kifogytunk az élelmiszerből, beugrunk egy boltba és bevásárolunk, aztán pedig hazavisszük. Amikor egy bútor már túlságosan kopott és elhasználódott, akkor elmegyünk a bútorboltba és újat vásárolunk. A nyár közepén elromlik a hűtőnk, és javítani már nem érdemes? Veszünk egy újat. A bútorokat, nagyobb műszaki cikkeket azonban már nem tudjuk szatyorban hazaszállítani. Nagy mérethez nagyobb szállítóeszköz kell, amihez olykor még az autónk sem elég nagy. Viszont egy tehertaxi már igen!

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe a segítségünket nagyméretű holmijainak biztonságos és gyors szállításához! Gondoskodunk arról, hogy minden épségben, egy karcolás nélkül megérkezzen az otthonába! Amennyiben az üzlet nem vállal kiszállítást, az Ön autója nem elég nagy, vagy nincs megfelelő segítsége a bútorszállításhoz, tehertaxival egyszerűen elintézheti! Érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken, és ismerje meg budapesti tehertaxi szolgáltatásunkat!

 

Tehertaxi Budapesten bútorszállításhoz!

Tehertaxi Budapesten bútorszállításhoz!A bútorszállításhoz teherautóra van szükség, legalábbis ez az általános elképzelés, de egészen más a helyzet, ha nem egy egész lakásnyi bútort szeretnék elköltöztetni, hanem csak egy darabot.

Megesik, hogy valaki használt bútort vásárol, ami jó állapotban van, az eredeti tulajdonosa pedig szeretne egy kis pénzhez és persze szabad helyhez jutni az eladásával. Ilyenkor általában a vásárlónak kell gondoskodnia a bútor elszállításáról. A bútor méretétől függően nem biztos, hogy elég egy személyautó a művelethez, egyes esetekben tehertaxira van szükség.

Tehertaxit Budapesten is talál, ha megkeres minket, és igénybe veszi szolgáltatásainkat. Örömmel segítünk elszállítani újonnan vásárolt bútorait! Miért válassza budapesti tehertaxi szolgáltatásunkat? Azért, mert biztonságosan, gyorsan és cipekedés nélkül juttathatja haza a megvásárolt bútort. Éppen ezért megéri kifizetni a tehertaxis szolgáltatásért azt az ésszerű összeget, amiért rövidesen már az otthonában tudhatja a bútorát.

Keresse fel költöztető cégünket bizalommal, és rendeljen budapesti tehertaxit kedvező feltételekkel!

 

Miért bízza profikra a bútorszállítást?

Miért bízza profikra a bútorszállítást?Legyen szó használt, vagy új bútor megvásárlásáról, igazi kihívást jelent a hazaszállítása, egyrészt a bútor mérete miatt, másrészt azért, mert értelemszerűen egy vevőnek nem feltétlenül vannak olyan eszközei, amikkel épségben hazaszállíthatná a berendezést. Ha Ön is vásárlást tervez, és stresszmentesen, kedvező feltételekkel szállíttatná a bútort, keressen minket bizalommal!

A bútorszállítás terén szakembereink kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, ennek köszönhetően a megvásárolt berendezési tárgyak biztonságban és sérülésmentesen érkeznek meg otthonába. Természetesen a tapasztalat mellett ott vannak azok az eszközök is, amelyek hozzásegítik kollégáinkat a minőségi munkavégzéshez, így, ha minket választ, csakis előnyökre tehet szert.

Tapasztalja meg Ön is bútorszállítási szolgáltatásunk előnyeit és ügyfélközpontúságát! Ha szüksége van szolgáltatásainkra, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Végezze bútorok nélkül a teljes körű lakásfelújítást!

budapesti bútorszállító cégEgy kisebb, budapesti lakás teljes körű felújítása nem kis munka, pláne, ha minden helyiségben egyszerre vágunk neki. Ilyenkor óriási problémát tud okozni, hogy a bútorokkal addig mit csináljunk, hova tegyük őket. Ha egyszerre csak egy-egy helyiségen dolgozunk, akkor még jelenthet megoldást, hogy átvisszük őket másik szobába, ám ez is elég kényelmetlen és zavaró. A legjobb megoldás, ha addig elszállíttatjuk őket egy profi budapesti bútorszállító céggel!

Ha a bútorok ideiglenes elszállítását választjuk, nem kell a felújítás közben arra koncentrálni, hogy ne sérüljenek meg, ne legyenek útban, és nem kell foglalkozni a letakarásukkal, hogy ne legyenek nagyon porosak vagy épp festékesek. Már az is sokat jelenthet, ha csak néhány bútornak találunk máshol ideiglenes helyet, legyen az egy toleránsabb munkahely vagy nyaraló. Cégünkre számíthat, ha budapesti bútorszállítást venne igénybe a lakásfelújítás idejére, kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek ebben.

Kérje bátran ajánlatunkat budapesti bútorszállítással kapcsolatban!

 

Számíthat ránk a bútorszállításban; kávézó, étterem, cukrászda sem akadály!

Számíthat ránk a bútorszállításban; kávézó, étterem, cukrászda sem akadály!Költözni nemcsak egy házból, vagy lakásból lehet, de ugyanígy szükség lehet egy megbízható bútorszállító cégre akkor is, ha egy vendéglátóegység költözik új helyre: egy kis kávézó, cukrászda, vagy étterem a megszokott helyét hátrahagyva új épületbe költözik, hogy új környéken lehessen népszerű.

Bútorszállító céget keres a költöztetéshez, de tanácstalan, hogy kit válasszon? Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szakmai tapasztalatunkat! Kedvező árakkal és ésszerű díjszabással dolgozunk, mindezt pedig rejtett költségek nélkül. Velünk nemcsak jó árakat választ, de precíz és megbízható munkát is! A bútorszállítást gyorsan és gördülékenyen végezzük, és nem számít, hogy mennyi szék, mekkora kanapé, vagy asztal, esetleg tálaló, vagy szekrény várakozik, hogy átkerülhessen az új helyére.

Amennyiben szeretne velünk dolgozni, keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot tőlünk bútorszállításra!

 

Félti értékeit? Válassza bútorszállítás szolgáltatásunkat!

Félti értékeit? Válassza bútorszállítás szolgáltatásunkat!Bútorszállításra van szüksége, de egyedül nem tudja megoldani a dolgot? Nincs autója vagy nincs elég helye, hogy minden szállítandó bútort el tudjon vinni? Nem szívesen bízná akárkire a bútorszállítást, mert már vannak rossz tapasztalatai? Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat bútorszállítással kapcsolatban!

Garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni, a bútorait épségben átszállítjuk a megadott helyszínre, gyorsan és kedvező árakon. Lapra szerelt bútorok és antik bútorok szállítása egyaránt szerepel a szolgáltatásaink között. Minden bútorszállítást komolyan veszünk és megelőzzük a szállított holmik sérülését. Összeszokott, rutinos a csapatunkkal precíz és gyors a munkavégzés. Minden ügyfelünk színvonalas munkát kap cserébe a bizalomért, mert nekünk is fontos, hogy büszkék lehessünk a szolgáltatásainkra, tevékenységünkre.

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni bútorszállításra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!