Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Költöztetés

Gyors megoldást keres költöztetésre? Keressen minket!

Költöztetés profikkal!

Költöztetés profikkal!Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a költöztetés különböző területein! Profi, hozzáértő és rutinos munkatársainkkal a következő szolgáltatások teljes körű elvégzését vállaljuk:

 • Teherautóinkon 3,5t-tól 7,5t-ig vállaljuk bármilyen bútorzat, berendezési tárgy, háztartási eszköz szakszerű költöztetését. Mindezt tökéletesen zárt és párnázott raktérrel biztosítjuk, hogy ránk bízott holmija garantáltan épségben maradjon a szállítás során.
 • Külön kérésre a költöztetést csomagolással és bútorszereléssel együtt is nyugodtan ránk bízhatja, szakembereink tapasztalatában ezen a téren is megbízhat.
 • Sok területen szükség van különböző behajtási engedélyekre a teherautók számára. Ezt is mi intézzük, hogy Önnek elég legyen kényelmesen hátradőlve figyelni, ahogyan bútorai és egyéb tárgyai átkerülnek új ingatlanába.
 • Ha arra van szükség, a különböző Uniós tagországok területén is vállalunk költöztetést.
 • Kérésre nehezen szállítható tárgyak, pianínó-, zongora-, páncélszekrény költöztetését is vállaljuk.

 

Ha szakszerű és teljes körű költöztetésre vágyik, akkor válasszon minket!

 

Költöztetés Budapesten, reális áron, nagy tapasztalattal!

budapesti költöztetésA költözködés a legtöbbünk számára igazi tortúra, és minél egyszerűbben, gyorsabban és lehetőleg olcsóbban szeretnénk túlesni az egészen. Éppen ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik költöztető céget választjuk ki, hiszen nem mindegy, hogy mennyi ideig tart, mennyibe kerül, és mennyire leszünk feszültek a végén, amikor a bútoraink fele sérülten érkezik meg, a holmijaink fele pedig szőrén-szálán eltűnt.

A budapesti költöztetés esetében nem érdemes kockáztatni, hiszen az országban a főváros a legdrágább, ha szolgáltatásokról van szó. Válasszon olyan költöztető céget, amelyik nem csak komoly tapasztalattal rendelkezik, de garanciát is vállal a munkájára, az árai pedig kedvezőek! Cégünk budapesti költöztetéssel foglalkozik, holmiját pedig épségben és minél rövidebb idő alatt szállítjuk el új otthonába, ráadásul korrekt áron, rejtett költségek és bosszúság nélkül.

Amennyiben budapesti költöztető céget keres, válasszon bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Spóroljon pénzt és időt olcsó, megbízható költöztető céggel!

olcsó, megbízható költöztető cégAnnyi minden van, amit egy új lakás birtokbavétele során el kell intézni, nem is beszélve azokról a tételekről, amiket ki kell fizetni! Szeretne egy kicsit lejjebb faragni a kiadásokból és még időhatékonyan is gondoskodni az elintézendő feladatokról? Forduljon hozzánk, és vegye igénybe olcsó, megbízható költöztető cégünk szolgáltatásait!

Miért költözködne irreális árakért, és miért bízná a holmijai pakolását, szállítását olyan munkásokra, akik nem törődnek azok épségével? Válasszon inkább minket, akiknek az ügyfél az első! Olcsó, megbízható költöztető cégünk minden hozzánk forduló ügyfél számára biztosítja az ügyfélközpontú költöztetést, és gondoskodik arról, hogy maximálisan elégedett legyen a munkánkkal. Ennek eredményeképpen Ön spórolhat a költöztetésen és minimális idő alatt letudhatja azt, tehát több idő marad az egyéb feladatokra.

Ha meggyőztük arról, hogy érdemes minket választani, lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink összeállítanak Önnek egy egyedi árajánlatot, és hamarosan lebonyolítják a költöztetést olcsó, megbízható költöztető cégünkkel!

 

Minden igénynek megfelelő, gyors, olcsó költöztetést végzünk!

gyors, olcsó költöztetésAki teheti, akkorra időzíti a költözést, amikor a legjobban ráér, nincsen semmi dolga. A hétvégék ezért népszerű időpontnak számítanak. Tudjuk, hogy nem mindenkinek egyforma az időbeosztása, mások a lehetőségei. Előfordulhat, hogy csak egy hétköznap délután vagy este tud időt szorítani a költözésre valaki. Ebben az esetben kulcsfontosságú, hogy olyan költöztető cég segítse a költözést, aminek a szolgáltatásai igazodnak a körülményekhez.

A mi cégünk gyors, olcsó költöztetést biztosít azok számára, akik nem szeretnék a hétvégi felárakat megfizetni, illetve azoknak, akik a hétköznapi teendőik közé kénytelenek bezsúfolni a költözést, és minél hamarabb le akarják tudni a pakolást.

Cégünk kezdettől fogva arra törekszik, hogy kedvező feltételekkel valósítsa meg az ügyfelek elképzeléseit, igazodjon igényeikhez és elvárásaikhoz. A gyors, olcsó költöztetés pontosan ezeket az igényeket fedi le, mert túl drágára szabott árak nélkül, céltudatos költöztetéssel végezzük a dolgunkat.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha gyors, olcsó költöztetést szeretne igénybe venni! Kérjen egyedi árajánlatot tőlünk!

 

Mindig megbízható költöztetőt válasszon!

költöztető cégManapság rengeteg költöztető cég szolgáltatásai között válogathatnak az emberek, így mindenki ki tudja választani az elvárásainak megfelelő vállalkozást. Bárhogy is dönt az ügyfél, mindig helyezze előtérbe a legfontosabb szempontot: csakis megbízható költöztető mellé tegye le a voksát!

Egy megbízható költöztető céggel biztonságban tudhatja bútorait és személyes holmijait nem csupán a szállítás ideje alatt, hanem pakoláskor is, és persze akkor, amikor éppen hivatalos ügyeket intéz. Egy minőségi szolgáltatást nyújtó költöztetővel ráadásul sokkal nyugodtabb körülmények között tudja birtokba venni új otthonát, hiszen, ha az ember folyamatosan kételkedik a szolgáltató hitelességében, az frusztrációt okoz, így pedig az ügyfél még a saját feladataira sem fog tudni koncentrálni.

Költöztető cégünkkel garantáltan elégedett lesz: több éves tapasztalattal rendelkezünk, rengeteg referenciát tudhatunk magunk mögött, mindig a maximumot nyújtjuk azért, hogy az ügyfeleknek megkönnyítsük a költözést, és megbizonyosodhassanak arról: mi valóban megbízhatóak vagyunk. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

Gyors megoldást keres költöztetésre? Keressen minket!

Miért minket válasszon a budapesti költöztetéshez?

budapesti költöztetésMi a sikeres budapesti költöztetés kulcsa? Erre sokan, sokfélét mondanak azok közül, akik költöztetéssel, szállítással foglalkoznak.

Az biztos, hogy  elengedhetetlen hozzá a felkészültség, ami a helyismeretben is megnyilvánul. A főváros egy nagy és változatos terep, ahol könnyen zsákutcába lehet kerülni, el lehet tévedni vagy kerülőutakon, időigényesen eljutni a célba, ha nem ismerjük azt eléggé. Nálunk erről szó sincsen. Tudjuk, hogyan lehet a legrövidebb, legbiztosabb úton költöztetni, merre lehet elkerülni a dugókat, hol kell ügyelni a behajtással kapcsolatos problémákra, mikor van szükség behajtási vagy parkolási engedélyre budapesti költöztetéshez. Ennek köszönhetően velünk a budapesti költöztetés még akkor is gördülékenyen és hatékonyan kivitelezhető, ha a legnagyobb csúcsforgalom van.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen budapesti költöztetést korrekt áron, megbízható csapattal! Közzétett elérhetőségeink bármelyikén szívesen segítünk, keressen minket bátran!

 

Problémamentes költöztetés külföldre? Keressen bennünket!

külföldre költöztetésAz utóbbi években egyre több ember költözik külföldre megélhetése érdekében. Egyesek ideiglenesen hagyják el az országot, mások pedig végleges letelepedés céljából mennek el. Ha Ön az utóbbi tábort erősíti, és szeretné, ha a külföldre költöztetés problémamentes lenne, bízza profi csapatra magát és holmijait, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen döntést sok embernek rendkívül nehéz meghoznia, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a külföldre költöztetés teljesen problémamentes legyen. Több éves tapasztalattal és megfelelő járművekkel rendelkezünk, így biztos lehet abban, hogy velünk zökkenőmentes lesz az út. Szolgáltatásunk minőségén kívül a kedvező árakat is biztosítjuk, ennek köszönhetően a külföldre költözés nem fogja anyagilag megterhelni.

Ha szeretné közreműködésünket kérni a költözésben, vagy bővebb információra lenne szüksége a szolgáltatásról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

 

Milyen egy jó költöztető?

költöztetésKöltözni sosem egyszerű, ám jelentősen megkönnyíti a dolgot, ha felkérünk egy profi céget, akik a legtöbb terhet leveszik a vállunkról. Természetesen a szakemberek kiválasztása sem biztos, hogy könnyű. Nézzük, milyen egy profi költöztető!

A jó költöztető legfőbb ismérve, hogy megbízható. Amit mond, az úgy is lesz, mind az árat, mind pedig a szolgáltatásokat illetően. Nem késik, tartja magát ahhoz, amit előzetesen egyeztettünk vele. Fontos, hogy a költöztető rendelkezzen elég emberrel és megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy mindent, amit rábízunk, épségben az új lakásba juttasson. A profi költöztetőre számíthatunk akár a be- és kicsomagoláskor is, bútorszereléskor és nem utolsó sorban a nagyobb, nehezebben szállítható berendezéseink szállítását is vállalja: zongora, páncélszekrény stb. Ahhoz, hogy a megfelelő céget válasszuk, fontos, hogy mindent előre tisztázzunk; mire van szükség pontosan, mikor és természetesen azt is, hogy mennyibe fog kerülni.

Válasszon Ön is megbízható költöztető céget, válasszon minket! Ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni, keressen fel minket megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Stresszmentes költözést!

Stresszmentes költözést!A költözés procedúrája időről-időre felbukkan valamennyi ember életében, ám sokan csupán negatív élményként élik meg, feledve a vele járó izgalmakat és újdonság varázsát.

Ennek oka, hogy számos költöztető cég nem veszi elég komolyan a feladatát, és egyedül csak a profittal törődnek, amit még meg is tetéznek különböző rejtett költségekkel, plusz tételekkel, irreális órabérekkel. A magas díjért cserébe pedig az ügyfél nem kap kiemelt bánásmódot, az értékei gyakran megsérülnek, tönkremennek vagy egyszerűen eltűnnek.

Ne adja fel, mert vannak még olyan megbízható költöztető cégek, melyek számára az ügyfél elégedettsége a legfontosabb szempont!

Forduljon hozzánk bizalommal, és költözzön stresszmentesen! A mi cégünk gyors, pontos, megbízható szolgáltatást nyújt, antik tárgyakat és lapra szerelt bútorokat egyaránt szállítunk. Vállalunk költöztetést és bútorszállítást reális áron, fix tarifával, rejtett költségek nélkül! Érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeinken!

 

 

Tippek csomagoláshoz

költöztetésKöltözni többszörösen is megterhelő lehet, hiszen minden, az addigi életünkben fontos dolgot be kell csomagolnunk és épségben eljuttatnunk új otthonunkba. Az alábbi tanácsok megfogadásával Ön is egyszerűbbé teheti a feladatokat!

 • Csomagoláskor haladjon szobáról-szobára, igyekezzen tematikusan egy helyre elpakolni az összetartozó holmikat és természetesen címkézze is fel a dobozokat, zsákokat, mielőtt kiér a költöztető csapat.
 • A zsákokba ruhaneműt, könnyebb holmikat pakoljon. A dobozokat ne pakolja túl, különben kiszakadnak, aljukat alaposan rögzítse.
 • A fiókokat, szekrényeket kipakolás után szigetelőszalaggal ragassza le, hogy ne nyíljanak ki és sérüljenek meg, vagy okozzanak balesetet.
 • A növényeket szállítás előtt ne locsolja, a mosógépet, hűtőt pedig időben víztelenítse.

Ha a mi költöztető cégünket választja, nem csupán kedvező árakat kap cserébe, de gondoskodunk a sérülésmentes bútorszállításról is! Keressen minket bizalommal, és egyeztessen velünk időpontot a költöztetéshez!

 

Válassza a biztonságos bútorszállítást!

Budapesti költöztető Napjainkban egyre többen inkább a minőségi, akár egyedileg gyártott bútorokat keresik. Egyre több ember látja be, hogy hosszú távon megéri egy kicsit többet költeni a bútorokra, ha cserébe magas minőséget és időtállóságot kapnak.

Azonban, ha egyszer sokat költött a bútorokra, nyilván szeretne rájuk minél jobban vigyázni, a lehető legtovább megőrizni a tökéletes állapotot. Ez igaz a költözésre is, ahol, ha a költöztetők nem kellő hozzáértéssel és odafigyeléssel végzik a munkájukat, sajnos a berendezések könnyen sérülhetnek.

Budapesti költöztető cégünk reális áron vállal költöztetést, illetve szükség esetén csak bútorszállítást is. Különös gondot fordítunk a szakszerű szállításra, így akár sérülékenyebb, antik bútorait is garantáltan biztonságosan szállítjuk át új helyükre.  Fix tarifával dolgozunk, nálunk nem kerülnek elő további, rejtett költségek.

Ha pontos és megbízható költöztető céget keres, vagy bútorszállításra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ezekről ne feledkezzen meg költöztetés előtt!

költöztetésA költözés során rengeteg kisebb-nagyobb tárgyat be kell dobozolni, elcsomagolni a törékeny holmikat, el kell mozdítani a nagy és súlyos bútorokat, átszállítani a csomagokat és az összes ingóságot a régiből az új lakásba. Ha okosan csinálja, mindez nem jelent nehézséget!

 • Mindig kezdje listaírással, így időben megszervezhet mindent, és nem csúsznak ki a dolgok a kezei közül.
 • Tájékozódjon, mi az, ami van az új lakásban és mire nincs szükség. A felesleges holmiktól szabaduljon meg.
 • A dobozokat jelölje meg, számkóddal vagy színkóddal.
 • Minden családtagnak csomagolja egy táskába a legszükségesebbeket, hogy ne kelljen utánuk kutatni és kapkodni.
 • Időben értesítse a szomszédokat, hogy mikor lesz a költöztetés, valamint parkolóhelyet is biztosítson az ingatlan közvetlen közelében.

Cégünk vállal bútorszállítást, lomtalanítást és költöztetést egyaránt, rutinos kollégáinkkal gyorsan és biztonságosan átszállítjuk ingóságait az új lakóhelyére! Keressen minket bizalommal, megadott elérhetőségeinken egyeztethet időpontot a költöztetéshez!

 

Tippek a költözéshez – az elektronikai eszközök 1.

Tippek a költözéshezAmikor új helyre költözik az ember, érthetően aggódik amiatt, hogy pakolás közben megsérülnek az értéktárgyai. Ugyan mi fokozottan figyelünk arra, hogy ilyesmi ne történhessen meg, de ha biztosra akar menni, akkor kövesse tanácsainkat, amelyek segítenek megóvni elektronikai eszközeit a költöztetés során!

 • Kellemetlen és balesetveszélyes, ha a zsinórok szabadon lógnak. Miután áramtalanította a készüléket, lazán tekerje fel a zsinórt és kösse össze zsineggel vagy egy erősebb hajgumival. Így nem fog összebogozódni sem.
 • Aminek megvan még a saját doboza, azt abba a legcélszerűbb visszarakni.
 • Ha fokozottan törékeny tárgyról van szó, mint például egy televízió, és már nincs meg az eredeti csomagolása, akkor a doboz megfelelő bélelése is fontos. Ha nem talál mást, akkor néhány ruhadarab is nagy segítséget jelenthet a képernyő védelme érdekében.

A költöztetés során szakembereink épp úgy óvják az Ön értékeit, mintha a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy sokszor nagy értékekkel dolgozunk, ráadásul csak az a megrendelő tér vissza, aki elégedett volt. Éppen ezért hívjon minket bizalommal költöztetéshez!

 

Gyors megoldást keres költöztetésre? Keressen minket!

 

Tippek a költözéshez – az elektronikai eszközök 2.

Tippek a költözéshezManapság már hozzátartoznak az átlagos háztartásokhoz a kisebb-nagyobb elektronikai eszközök, amik a mindennapjainkat segítik. Ahhoz, hogy a költöztetés során ne essen bajuk ezeknek a sokszor igen magas értékkel rendelkező tárgyaknak, Ön is hozzájárulhat! Íme, még néhány tipp, hogy hogyan védheti készülékeit már a csomagolás által!

 • Mindent vegyen ki az elektronikai eszközből a költöztetés előtt, ami nem tartozik hozzá. A hűtőben ne hagyjon ételt vagy flakonokat, a CD vagy DVD lejátszóból vegye ki a lemezt, a mosogatógépből a tányérokat.
 • Ha megvan az esélye, hogy poros környezetbe kerül az elektronikai készülék, például ha egy felújítás alatt álló lakás az úti cél, akkor ragassza le könnyen lehúzható ragasztóval a gombokat. Így megelőzheti, hogy eltömítődjenek a rések.
 • A számítástechnikai eszközöket bélelt dobozba pakolja, hiszen ezek esetében az apró alkatrészek miatt különösen fontos, hogy ne érje őket ütődés!

Amennyiben minket választ a költöztetéshez, akkor nem kell tartania attól, hogy megsérülnek értékei! Keressen bátran elérhetőségeinken, hiszen kedvező áron, rejtett költségek nélkül vállaljuk a munkát!

 

Költöztetés, ahogy Ön is megérdemli

Költöztetés profikkal!Miért fontos az, hogy egy megbízható költöztető céggel fusson neki a költözésnek? Egyszerűen azért, mert így sok mindenről nem kell lemondania. Egy lelkiismeretes költöztető céggel a költöztetés gyors és gördülékeny, így nem kell pazarolnia az idejét. Annyit szánjon a pakolásra és a szállításra, amennyi feltétlenül szükséges, a maradék idejét pedig töltse fontosabb dolgokkal.

Egy felelősségteljes költöztető cég óvja és védi az ügyfelei minden vagyontárgyát, így Önnek nem kell lemondani az emlékeiről, kedves tárgyairól. Könnyen előfordulhat, hogy leejtik, nekicsapják, összetörik a szállítandó bútorokat, tárgyakat, amik vagy tönkre mennek vagy javíttatni kell azokat. Egy megbízható cég nem ilyen költöztetést végez.

Egy profi költöztető cég mindig időben megjelenik a megbeszélt helyen, gyorsan intézkedik, az elvállalt megbízást precízen elvégzi, anélkül, hogy a megrendelőnek abból bármilyen kára származna.

Hívjon minket költöztetéshez bizalommal, ha profikkal szeretne költözni!

 

Megbízható költöztetők: A nyugodt költözés feltételeiMegbízható költöztető

Mai felgyorsult világunkban egyre több helyről ér minket a sürgetés. Találkozunk vele a munkahelyünkön, vásárlás közben, a közlekedési eszközökön, autóval utazva. Valahogy semmire nem jut elég időnk. Otthonunkban már a teljes nyugalmat szeretnénk átélni, főleg egy sűrűbb nap után.

Olykor azonban még otthon is azt éljük meg, hogy gyorsan, időre kell valamit elvégeznünk, főleg ha épp költöztetés előtt állunk. Aki már költözött életében, pontosan tudja, mennyi munkával jár a sok tárgy biztonságos becsomagolása, dobozokba rendezése és szállítása.

Hagyja ránk a macerás, sok időt és energiát igénylő feladatok elvégzését! Örömmel sietünk segítségére, hogy a költözés minél gyorsabban és a lehető legkevesebb feszültséggel megvalósuljon! Önnek garantáltan csak új otthona berendezése és a költözés élvezetes része marad. Tartsa fenn idejét más, kellemesebb elfoglaltságokra, a költöztetést bízza ránk!

Költöztető csapatunk felkészült szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek a munkafolyamat megszervezésében és elbonyolításában. Bátran keressen fel minket!

 

Költöztetés Budapesten irodák számára is!

Költöztetés BudapestenNem csak az otthonainkat költöztetjük hosszabb-rövidebb időközönként új helyre, de megesik, hogy az irodákat is kinövik a vállalkozások, és szükség van egy tágasabb, nagyobb helyre. Az irodaköltöztetés során ugyanolyan fontos a bútordarabok sérülésmentes átszállítása, mint a hagyományos költöztetés során.

Amennyiben a költöztetés Budapesten fog zajlani, keressen minket bizalommal, és engedje, hogy profi szakemberek gondoskodjanak az irodabútorokról, a műszaki felszerelésről! Egy irodában számos nagyértékű berendezés kap helyet, ezért a precíz és felelősségteljes munka kiemelten fontos. Bútorszállítás során könnyen, akár maradandó kár érheti a bútorokat, ám ez hozzáértő kezekben nem következhet be. Költöztető cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megrendelőink ugyanolyan állapotban kapják vissza bútoraikat, ahogyan azokat ránk bízták a költöztetés elején.

Keressen minket bizalommal, ha a fent említett értékek Önnek is fontosak, és nem szeretne csalódni! Velünk egyszerű és gyors a költöztetés Budapesten, irodák részére is!

 

Költözéshez hívjon tehertaxit!

Költözéshez hívjon tehertaxit!Költözik, de nem áll a rendelkezésére túl sok segítő kéz? Vannak olyan költözők, akiknek nincsen igazán sok bútoruk, dísztárgyuk, nem szeretik a zsúfolt szobákat. Nekik egy hagyományos költöztető teherautót megrendelni nem éri meg igazán, mert nem tudják azt megtölteni, nincsen annyi ingóságuk. Ugyanakkor mégiscsak költöznek, tehát mindent át kell szállítani a következő lakhelyükre, amihez viszont elég egy kisebb méretű jármű is.

Az ő számukra találták ki a tehertaxit! Költöztető cégünk tehertaxival való szállítást is lehetővé tesz!

A tehertaxi éppen ideális választás, hiszen a segítségével megmenekülhetünk a cipekedéstől, nem kell a barátok, ismerősök segítségére sem várni, mégsem kell nagy összegeket költeni a szállításra.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, ha Budapest területén költözik! Tehertaxi, bútorszállítás, lomtalanítás? Minket hívjon, mert mi garantáltan megkönnyítjük a költözést Budapesten!

 

Nemzetközi költöztetés velünk!

Nemzetközi költöztetés velünk!Napjainkban rohamosan nő azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy külföldön próbálnak szerencsét. Természetesen eleinte a legtöbben csak ideiglenesen költöznek el, azonban, ha minden a terv szerint alakul, akkor sokan a végleges költözés mellett döntenek. Cégünk segít a nemzetközi költöztetésben is, amely azért lássuk be, hogy nem egyszerű feladat egy hozzá értő cég nélkül.

Belföldi költözés esetén is érdemes egy lomtalanítással kezdeni a pakolást, és csak a tényleg használható, fontos tárgyakat, bútorokat költöztetni. Ez fokozottan igaz nemzetközi költöztetés esetén, hiszen a távolság miatt célszerű egy fuvarral kivinni mindent. Nemzetközi költöztetés esetén sokat jelent, hogy a lehető legjobb útvonalat válasszuk, és cégünk nagy tapasztalatának köszönhetően ebben is számíthat ránk.

Uniós tagországba költözik? Ha szüksége van egy megbízható költöztető cégre hozzá, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérje bátran ajánlatunkat nemzetközi költöztetéssel, és előtte akár lomtalanítással kapcsolatban is!

 

Költöztetés: A csomagolóanyagokról

Költöztetés: A csomagolóanyagokrólA költözés egyik visszatérő problémája, hogy hogyan óvjuk meg bútorainkat, tárgyainkat és mindenféle ingóságunkat az alatt az idő alatt, míg azok átkerülnek a régi lakásból az újba. A költözés az összegyűjtéstől, szállításról és kicsomagolásról szól. Ezekhez a tevékenységekhez, a biztonságos és eredményes lebonyolításhoz szükség van csomagolóanyagra.

A költöztetést a csomagolás előzi meg, ehhez számtalan csomagolóanyagot felhasználhatunk. A klasszikus megoldás a karton doboz. Ezt beszerezhetjük újonnan vagy használtan. A használtakat mindig vizsgáljuk át és teszteljük le, különben kellemetlen meglepetések érhetnek pakolás közben. A régi, összegyűrt újságpapírok jól jönnek töltő anyagnak, bele lehet csavarni a törékeny tárgyakat és dobozokba rakni őket. Minél több van belőlük annál jobb. Nagyszerűen helyettesíthetik a zsugorfóliát is, ha abból esetleg nem lenne elég. A sittes zsákok méretüknél fogva praktikusak, mindig beférnek a költöztető autóba, ahol be lehet szuszakolni őket az üres hézagokba.

Szeretné, ha a költöztetés a csomagoláson túl is zökkenőmentes lenne? Keresse költöztető cégünket bizalommal!

 

Mire ügyeljünk a nemzetközi költöztetés esetén?

Mire ügyeljünk a nemzetközi költöztetés esetén?Napjaink társadalmi szokásai hatalmas átalakuláson estek át, melynek egyik eredménye az országhatáron átívelő munkavállalás. Azonban, míg hajdanán ez a jelenség általánosságban egy bizonyos térségre összpontosult, addig manapság ez szerteágazó.

Ennek köszönhetően egyre nagyobb szerepet kap a nemzetközi költöztetés is. Ez a megoldás főként azoknak kedvez, akik hosszabb időre, vagy véglegesen szeretnének külföldre költözni, és csomagjaikat biztonságos körülmények között szeretnék a célba juttatni. A nemzetközi költöztetés esetében alaposan meg kell gondolni, hogy melyik fuvarozó vállalkozást bízzuk meg a feladattal, hiszen kiemelt precizitás szükséges ehhez a folyamathoz!

A nemzetközi költöztetés során nem ritka, hogy az adott ország határán átvizsgálásra kerül a rakomány, esetleg más probléma merül fel, melyre a sofőrnek gyorsan és higgadtan kell reagálnia, amihez elengedhetetlen a tapasztalat és a szakértelem.

Ha Ön is olyan fuvarozót keres, ahol a nemzetközi költöztetés biztonságos és professzionális szolgáltatásként van jelen, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Gyors megoldást keres költöztetésre? Keressen minket!

 

Vegye igénybe szakember segítségét költöztetés során!

Vegye igénybe szakember segítségét költöztetés során! Egy költözés rendkívül precíz felkészülést, és alapos, átlátható csomagolást igényel, egyúttal érdemes pontos ütemtervet készítenünk, mivel, ha nem figyelünk oda, hamar káosszá alakulhat ez a látszólag végtelenül egyszerű feladat.

Azzal is megkönnyíthetjük a költözés folyamatát, ha a szállíttatásra egy költöztető céget kérünk fel. A költöztető szakemberek ma már nemcsak a szállításra szakosodtak, hanem segítséget nyújtanak a pakolásban és az előkészületekben is. Ha minden az ütemterv szerint megy, akkor rövid időn belül az új otthonunkban lehet minden bútorunk, használati tárgyunk, ami fontos a számunkra, ezeket pedig biztonságban készítik elő a költözésre a kollégák. Különböző csomagolási, pakolási praktikákat vetnek be, azért, hogy a bútorok, tárgyak sérülésmentesen kerülhessenek az új lakásba. Ha bármi probléma merülne fel a pakolás során, a költöztető cég szakemberei minden észrevétellel kapcsolatban állnak rendelkezésre, és egyúttal segítő kezet is nyújtanak az ügyfelek számára, ezzel is kedvezve nekünk, hiszen a mi sikeres költözésünk nekik egyenlő a szakmai sikerrel.

Bízza profikra a költöztetést, állunk rendelkezésére!

 

Budapesti költöztetés: segítünk, hogy egyszerűbb legyen!

Budapesti költöztetés: segítünk, hogy egyszerűbb legyen!A fővárosban költözni egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen számtalan akadályba ütköző kihívásról van szó. Lássuk, mire érdemes gondolni budapesti költöztetés esetén!

 • Ott van elsőként a pakolás kérdése. Sokan több emelet magasságból viszik le a dobozaikat, ami hosszadalmas és fárasztó cipekedést jelent. De még a liftek is tartogatnak akadályokat, mert többször kell velük fordulni, valamint a többi lakó zavartalan közlekedését is akadályozzuk vele.
 • A soron következő probléma a parkolás. Budapesti költöztetés esetén érdemes jó előre lefoglalni a helyet a teherautónak vagy a tehertaxinak, hogy a mindig zsúfolt parkolókban, utcákon legyen elég hely a járműnek.
 • Ha sikerül mindent levinni, és átpakolni a költöztető cég teherautójába a zsákokat, dobozokat, akkor még át is kell jutni az új ingatlanba. Ezt sokszor a napszaktól függően szinte bármikor forgalmi dugó nehezítheti a belvárosban.

Keressen minket bátran, és bízza a budapesti költöztetést olyan szakemberekre, akikkel gyorsan, egyszerűen és akadálymentesen költözhet!

 

Budapesti költöztetés tehertaxival is!

Budapesti költöztetés tehertaxival is!Költözés és költözés között is van különbség. Vannak, akik rengeteg holmit visznek magukkal, bútorok, ruhák, dísztárgyak, számtalan holmi kíséri a költözésüket, ezzel szemben vannak olyanok is, akik kevés tárggyal érkeznek új lakhelyükre. Utóbbi elsősorban abban az esetben jellemző, ha a régi otthon albérlet, ahol javarészt csak személyes tárgyak kaptak helyet.

Ilyenkor nagy valószínűséggel nincsen szükség egy egész költöztető teherautóra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ilyen esetben nincsen lehetőség költöztető cég segítségét kérni! A tehertaxit pontosan azoknak találták ki, akik minimális mennyiségű holmival költöznek, mégis egyszerűen, fáradtság nélkül szeretnék lebonyolítani a pakolást, szállítást, akár egyetlen kör fuvarral. A kényelmes öltözés mindenkinek jár!

Keressen minket bizalommal, és bátran vegye igénybe költöztetéshez tehertaxi szolgáltatásunkat! Ne mondjon le a kényelmes költözés lehetőségéről, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Milyen igényeknek kell, hogy megfeleljen egy költöztető cég a nemzetközi költöztetés során?

Milyen igényeknek kell, hogy megfeleljen egy költöztető cég a nemzetközi költöztetés során?Fontosnak tartjuk, hogy cégünk a nemzetközi költöztetésben is segítse ügyfeleit, és tudjuk, hogy ilyenkor a legfontosabb, hogy díjaink személyre szabottak és optimalizáltak legyenek. Az ügyfeleink számára tudjuk, hogy az a legfontosabb, hogy a háztól-házig való szállítás és költöztetés probléma mentesen, váratlan fennakadások nélkül zajlódjon le.

A nemzetközi költöztetés során a megfelelő teherautók mellett az is kiemelkedően fontos szerepet játszik, hogy a sofőr nemzetközi gyakorlattal rendelkezzen, illetve a rakodócsapat is megfelelően végezze a költöztetés folyamatait. A hosszabb utak során lehetőség van értékei teljes, vagy részleges becsomagolására, és hogy azokat a rakodó munkatársak biztonságban kezeljenek. A felmerülő árak természetesen fixek, és nem tartalmaznak rejtett költségeket, így nem kell amiatt aggódnia, hogy olyan miatt is fizetnie kell, ami előre nem lett letisztázva. Természetesen a nemzetköziköltöztetés során az árakat a távolság és a költöztető autók mérete és teherbírása is befolyásolja, amelyről nálunk részletesen tájékozódhat.

Nemzetközi költöztetéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

 

Külföldre költözik a család? Kérje nemzetközi költöztető szolgáltatásunkat!

Külföldre költözik a család?Manapság egyre többen költöznek külföldre, és már nem csak egyedül, vagy párban, hanem az egész családdal, ami ebben az esetben véglegesnek is mondható, hiszen évente oda-vissza költözni nem csak lelkileg terheli meg a családot, hanem anyagilag is! Ha már Ön is döntött, és külföldön fog élni családjával, könnyítse meg a költözést, és keressen minket bizalommal!

Az utóbbi időszakban szolgáltatásaink kínálatát nemzetközi költöztetéssel bővítettük. A tapasztalataink és az ügyfelek visszajelzései miatt szükségesnek láttuk, hogy e téren is segítő kezet nyújthassunk azoknak, akik új életet kezdenek egy idegen országban!

Nemzetközi költöztető szolgáltatásunk rendkívül megbízható, kollégáink segítségével gyorsan és könnyedén áttelepülhet családjával egy másik országba, kiemelt figyelmet fordítva pakoláskor és szállításkor bútorai, személyes tárgyai épségére!

Kezdje pozitív élményekkel új életét, amelyhez válassza nemzetközi költöztető szolgáltatásunkat!

 

Költöztetés külföldre: megkönnyítjük a dolgát!

Költöztetés külföldre: megkönnyítjük a dolgát!Külföldre költözni nem kevés szervezéssel jár, hiszen egy új országban lelünk hosszabb-rövidebb ideig otthonra. Az egész életünket be kell pakolni egy költöztető cég teherautójába és átszállíttatni egy másik városba, egy másik lakásba. Forduljon hozzánk bizalommal és mi megoldjuk a költöztetést külföldre Ön helyett! A változásoknak ez a része szinte észrevétlenül történik majd!

Cégünk már nagy gyakorlattal rendelkezik a külföldi költöztetésben, így Önnek csak minimális mértékben kell részt vennie a folyamatban. A csomagolástól kezdve a pakoláson és a szállításon át mindent elintézünk, eközben maximális figyelmet fordítunk arra, hogy a leghosszabb út végén is minden holmija épségben érjen célba! Ennek érdekében párnázott belső terű költöztető teherautókkal dolgozunk, és ismerjük a csomagolás minden csínját-bínját.

Legyen az karosszék, televízió, vagy zongora, mindegyik egy karcolás nélkül kerül majd az új otthonába! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken és bízza ránk a költöztetést külföldre is!

 

Nyugodt költözés a fővárosban? Tapasztalt költöztetőkkel lehetséges!

Nyugodt költözés a fővárosban? Tapasztalt költöztetőkkel lehetséges!Az emberek többsége egyenesen retteg a költözéstől. Számos rémtörténet kering költöztető cégekről, ingatlaneladásokról és vásárlásokról, sokan pedig inkább a pletykáknak hisznek, mintsem a tapasztalatoknak. Ha Ön is nagy elhatározás előtt áll, azonban vegyes érzelmekkel gondol a költözésre, felejtse el a téves következtetéseket és vegye igénybe budapesti költöztető szolgáltatásunkat!

Mivel nagyjából mi is tisztában vagyunk ezekkel a történetekkel, és magánemberként mi sem örülnénk annak, ha nem tudnánk biztonságban személyes tárgyainkat, bútorainkat, a maximalizmusra törekszünk. Így biztos lehet benne, hogy nem érheti csalódás velünk kapcsolatban! Budapesti költöztető szolgáltatásunk nemcsak megbízhatóságot képvisel, hanem kedvező feltételeket és árakat is, ugyanis minden téren ragaszkodunk az ügyfélbarát hozzáálláshoz!

Előzze meg a kellemetlen helyzeteket és a költözéssel járó stresszt, tapasztalja meg a minőségi budapesti költöztető szolgáltatás előnyeit! Keressen minket bizalommal!

 

Válassza a költöztetést, válasszon bennünket!

Válassza a költöztetést, válasszon bennünket!A költözés mindig problémás dolog, be kell szerezni a dobozokat és csomagolóanyagokat, pakolni kell, és közben még meg is kell szervezni az egészet, hogy az utána következő cipekedésről már ne is beszéljünk. Sokkal jobban jár, ha rábízza az egészet egy költöztető cégre, akik lebonyolítják az egészet!

A költöztetés bizalmi munka, hiszen a megrendelő rábízza értékeit a szakemberekre; megbízható költöztetőket viszont nem könnyű találni. Cégünk egy összeszokott csapat, minden munkatársunk hosszú évek tapasztalatával rendelkezik, és mindannyian tudjuk, hogy a bizalmat ki kell érdemelnünk! Történetünk és elégedett ügyfeleink hosszú sora a biztosíték arra, hogy ha minket választ, akkor minden bútora, értéktárgya és egyéb holmija sérülésmentesen és tökéletes biztonságban jut el új otthonába a lehető legrövidebb idő alatt, ráadásul árainkkal is elégedett lesz!

Válasszon bennünket, ha megbízható költöztető céget keres! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen visszahívást honlapunkon!

 

Gyors és stresszmentes költözés külföldre? Csapatunknak ez sem jelent akadályt!

Gyors és stresszmentes költözés külföldre? Csapatunknak ez sem jelent akadályt! Manapság egyre több helyről lehet hallani az ismerősök, barátok, rokonok körében, hogy a kiszámíthatóbb jövő érdekében külföldön vállalnak munkát, ehhez viszont a munkavállalónak ki kell költöznie az adott célországba. Egy itthoni költözés is számos buktatót, fennakadást tartogathat, nemhogy egy külföldre költözés, azonban a jó hír az, hogy az utóbbit is le lehet egyszerűsíteni, ha profikra bízza a feladatot, vagyis hozzánk fordul.

A külföldi költöztetések terén kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk, ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy semmilyen probléma nem merülhet fel a pakolás és a szállítás során, és bútorai, személyes tárgyai biztonságban megérkeznek új otthonába. Mivel kollégáink tisztában vannak a felelősségükkel, a külföldi költöztetések még nagyobb figyelmet kapnak, hiszen tudják, hogy ez igazán összetett csapatmunkát és fegyelmet igénylő szolgáltatás.

Ha további kérdése lenne a külföldi költöztetéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Profi költöztetés külföldre is!

költöztetésEgyre többen gondolják úgy, hogy elhagyják az országot, és máshol teszik próbára a szerencséjüket. Világot látni, belekóstolni az ismeretlenbe, új tapasztalatokat szerezni, megalapozni a jövőt, kicsit kimozdulni a komfortzónából, nyelvet gyakorolni, világpolgárrá lenni; számtalan oka lehet annak, ha valaki úgy dönt, hogy külföldre költözik. A költözés gyakorlati részében szeretnénk segíteni mindazoknak, akiknek megbízható szolgáltatásra van szükségük a külföldi költöztetéshez!

Lépjen velünk kapcsolatba, és bízza ránk minden holmiját, mi pedig biztonságban és a lehető leggyorsabban elköltöztetjük külföldre! Az Ön által megjelölt helyszínre szállítjuk a bútorokat, tárgyakat és mindent, amit magával szeretne vinni. Precíz, rutinos csapat segíti, fix tarifák, reális árak várják, rejtett költségek nélkül. Ügyelünk arra, hogy a hosszú úton minden biztonságban érkezzen meg a célállomásra, sérülésmentesen és eredeti állapotában.

Forduljon hozzánk, ha olyan céget keres, ami  megbízhatóan és pontosan költöztet külföldre! Minden fontos részletet és tájékoztatást közlünk megadott elérhetőségeinken!

 

Miért bennünket válasszon a költöztetéshez?

Miért bennünket válasszon a költöztetéshez? A legtöbb ember nem igazán rajong a költözködésért, ami nem véletlen, ugyanis általában a káoszt és a felfordulást szokták párosítani hozzá, arról nem is beszélve, hogy n biztosan lehet valamilyen fennakadással számolni közben, legyen szó a bútorok pakolásáról, vagy a berendezések utaztatásáról. Szerencsére a költözködésnek létezik egy rendkívül egyszerű formája, amihez elég bennünket felkeresnie!

A költöztetés terén szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így a legkörülményesebb szituációkban is helyt tudnak állni anélkül, hogy káosz alakulna ki közben. A szállítást végző munkatársaink tisztában vannak azokkal a területekkel, amelyek miatt időbeli csúszás veszélye állhat fenn, ezért a legkedvezőbb útvonalat választva juttatják el bútorait, személyes tárgyait új otthonába anélkül, hogy a szállítás során bármilyen sérülés érné őket.

Velünk pozitív élményeket szerezhet a költöztetést illetően. Döntsön kedvező szolgáltatásunk mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Sérülésmentes költöztetés Budapesten, reális áron!

Sérülésmentes költöztetés Budapesten, reális áron!Aki költözik, többnyire csak egy dolgot szeretne nagyon, mégpedig azt, hogy minél egyszerűbben túlessen az egész procedúrán. Ne kelljen cipekedni, se különféle akadályokat megoldani, a kelleténél több időt szánni a hurcolkodásra és főleg ne kerüljön a szükségesnél többe. Pedig az utóbbi nagyon könnyen bekövetkezhet, ha valaki nem választ elég megfontoltan költöztető céget. A vége sajnos akár az is lehet, hogy nem győzik majd pótolni a sérült, törött, tönkrement holmikat, amiket a költöztető cég emberei elejtettek, nekiütöttek valaminek, véletlenül összenyomtak vagy szétszakítottak.

Budapesti költöztetésnél inkább menjen biztosra, hiszen egy költözés egyébként sem olcsó! Ne kockáztasson, az új dolgok vásárlása helyett inkább válassza régi, szeretett tárgyait, méghozzá sérülésmentesen! Ebben tudunk Önnek segíteni! Budapesti költöztetéseket vállalunk, bútorait épségben, gyorsan, pontosan és megbízhatóan új lakásába szálltjuk. Mindezt természetesen korrekt áron és rejtett költségek nélkül.

Budapesti költöztetéshez hívjon minket bizalommal elérhetőségeinken, és költözzön át az eredeti holmijaival!