Telefon:+36 20 510-9705
E-mail:vigpack.kft@gmail.com
 • Mi segítünk...
  Mi segítünk...
 • Költöztessen velünk...
  Költöztessen velünk...
 • Hívjon bátran
  Hívjon bátran
 • Engedje ezt át nekünk
  Engedje ezt át nekünk
 • Vidáman is lehet...
  Vidáman is lehet...

Lomtalanítás

Bízza profi csapatra a lomtalanítást és hívjon minket!

Szeretné profikra bízni a lomtalanítást?

Szeretné profikra bízni a lomtalanítást? Nem tudja, kire bízza a különböző építőipari törmelékek, nehezen szállítható háztartási hulladékok vagy a zöldhulladék elszállítását? Válasszon minket, ha valóban teljes körű és profi szolgáltatásra vágyik! Tapasztalt munkatársaink rövid időn belül elvégzik a lomtalanítást, hogy Ön megszabadulhasson a felesleges lomoktól otthonában! Ha esetleg szüksége van rá, természetesen konténert is tudunk biztosítani a különböző lomtalanítási munkálatokhoz!

 

Lomtalanítson akkor, amikor Önnek szüksége van rá!

Lomtalanítson akkor, amikor Önnek szüksége van rá!A kacatok, lomok, elhasználódott tárgyak előbb-utóbb mindenhol elkezdenek gyűlni, felhalmozódni és helyet foglalni. Ha nem vigyázunk, ennek az a vége, hogy kiszorulunk a saját lakásunkból, az udvart, kertet és a melléképületek minden szabad centiméterét elborítják a hasznavehetetlen holmik.

Miért őrizgetné, ha igazán könnyen meg is szabadulhat tőlük. Nem szeretné kivárni a következő esedékes lomtalanítást vagy éppen pont lecsúszott róla? Most van szüksége egy saját lomtalanításra? Nos, ennek nincs semmi akadálya, csupán annyit kell tennie, hogy felhív minket és a többi már a mi dolgunk.

Segítünk eltüntetni a felesleges lomokat és felszabadítani lakásában, udvarában az elfoglalt szabad helyet. Nem érdemes tovább halogatnia, mert rutinos költöztetőinkkel és jól terhelhető autóinkkal egyszerűen lebonyolítjuk a lomtalanítást!

Amennyiben kérdése van, keressen minket megadott elérhetőségeinken, ahol azonnal egyeztethet időpontot is a lomtalanításhoz!

 

Profi lomtalanítás: Kezdje 2017-et rendezett lakással!

Profi lomtalanítás: Kezdje 2017-et rendezett lakással!Szilveszterkor sokan megfogadják, hogy az új évben mindig rendet tartanak majd a lakásban, nem engedik eluralkodni a káoszt. Ez egy szép fogadalom, azonban ha túl sok a használatlan tárgy, akkor betarthatatlan.

Ha szeretné, hogy idén mindig rend lehessen otthonában, kezdje egy tavaszi lomtalanítással! Azokat a tárgyakat, bútorokat, amelyeket nem használ, nem érdemes tárolni. Gondolja végig, mi az, amit eltett, mert „jó lesz még valamire”, de évek óta nem vette hasznát. Ezek azok a dolgok, amiktől érdemes megszabadulni egy lomtalanítás alkalmával! Ha kiselejtezi a szükségtelen tárgyakat, a helyükre tehet olyan dolgokat, amelyeket használ ugyan, de csak ritkán. Higgye el, hogy csak ennyi kell hozzá, hogy sokkal rendezettebb, átláthatóbb, élhetőbb legyen a lakás. Nem csak a rendrakás lesz könnyebb, hanem a takarítás is.

Újjá varázsolná otthonát? Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne lomtalanítani, bízza ránk a feleslegessé vált, leselejtezett bútorok, kacatok elszállítását!

Bízza profi csapatra a lomtalanítást és hívjon minket!

 

Lomtalanítás Budapesten: Új környezet, kevesebb lom

Lomtalanítás Budapesten: Új környezet, kevesebb lomÚjra meg újra eljön az az idő, amikor szükség van a holmijaink kiselejtezésére, bútoraink lomtalanítására, tárgyaink kiválogatására. Ilyenkor egy lomtalanítás keretében könnyen és egyszerűen megszabadulhatunk a fölösleges, régóta őrizgetett vagy sérült holmiktól.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és engedje, hogy segítsünk Önnek lomtalanítás idején is. Minőségi szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek, ha rakodásról, pakolásról, szállításról van szó. Pontos és gyors munkát végzünk, mindezt kedvező árak mellett, rugalmas időbeosztással tudjuk vállalni. Minden esetben egy dolgot tartunk a legfontosabbnak, mégpedig azt, hogy Ön maximálisan elégedett legyen!

Szabadítson fel helyet otthonában, szabaduljon meg a fölösleges dolgoktól, újítsa meg környezetét! Lomtalanítson otthonában, és hívjon minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, ha szüksége van segítségre! Kérdéseivel keressen fel minket bátran a megadott elérhetőségeinken!